25
Nov
19

Nu, n-am votat!

I came to Bucharest two years ago with a legion of conquering heroes. I leave with a troupe of gigolos and racketeers. Field Marshal August von Mackensen in 1918

Si daca mai aud vreun bou care afirma ca din cauza asta nu mai am drepturi in Romania, ii urez s-o futem pe masa!
Zici ca cine stie ce mare act de eroism ati facut ca v-ati dus la vot! Parca ati plecat pe front cu arma in mana sa aparati tara! Extraordinar! Daca descopera niste istorici peste 100 de ani postarile de pe internet o sa creada ca a fost o mare revolutie la alegerile astea! Cand in realitate optiunile erau intre un prostovan ultra mediocru si o tarancuta cu IQ-ul de peste congelat.
Dar nu, in stilul caracteristic de turma inculta, ati invatat de la televizor ca daca votati sunteti superiori. Nu conteaza ca esti prost, nu conteaza ca n-ai studiat politica deloc, nu conteaza ca furi, esti mitocan, minti, esti incompetent, etc. conteaza ca, o data la 2 ani, ti-ai miscat curul ratat pana la scoala ca sa pui o stampila pe o chestie pe care n-o intelegi!
Si ce e cel mai frumos la toti votantii astia ai lui Johanis, care au votat ca sa nu iasa Viorica, e ca nici una dintre labele astea de revolutionari n-o sa-si asume votul pe care l-a dat! La viitorul dezastru, crima, cutremur, ce-o mai veni, la care presedintele si tara si tot sistemul o sa se dovedeasca din nou criminal de prost si de incompenet, nici un votant n-o sa se simta vinovat!!!
E visul de milenii al oricarui cacat mioritic, sa faca acte de “eroism” fara absolut nici o raspundere!
Bravo! Ati votat! Ce ma bucur ca nu mai e dictatura si pot toti prostovanii sa voteze! E fix ceea ce imi doream!


0 Responses to “Nu, n-am votat!”



  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee