30
May
17

Terorismul nu functioneaza

Imi cer scuze, eu eram absolut convins ca terorismul functioneaza. Ma rog, aici e o discutie intreaga despre care e adevaratul terorism si care e terorismul ala fals, de hipsteri.

Acum, in ciuda tututoror opiniilor pro- terorism, imi dau seama ca nu functioneaza.

Adica inteleg de ce unii ar vrea sa puna o bomba la Ariana Grande! Dar e clar ca nu functioneaza din moment ce tuta o sa cante din nou.

Cel mai fail terorism din ultimii 20 de ani. Fake si ne fake.

Advertisements

8 Responses to “Terorismul nu functioneaza”


 1. July 15, 2017 at 9:30 AM

  Ba Dexule m-a stragulgerat ideea ca de mult nu te-am vizitat. Intru si vad ca inca traiesti si nu te-ai schimbat. Tot nu vrei sa scrii de tate si muieri ca de astea citeste si intelege tot romanul. Tot cu politica esti. Apropo, ce zici de belitul de Clooney care e mare sustinator al iemigrantilor si cum s-au apropiat aia de vila lui bengoasa de la lacul Como cica vrea sa o vanda (ca nu se simte “safe” belitul si pocita de nevasta-sa) si sa se care in America lui Trump pe care l-a injurat de zece ori pe zi. Apropo de Trump ce zici? Mi-a placut mult inainte de alegeri dar nu prea a facut mare lucru pana acuma desi are inca timp destul. Oricum a zis omul o gramada de chestii pe care nimeni nu a avut curajul sa le zica. Tot e ceva. Macar a pornit bulgarele de zapada si in timp bulgarele se face avalansa.

 2. July 18, 2017 at 1:30 AM

  Știu că pare greu de crezut, dar sunt tineri care nu merg la Untold pentru că le e frică de-o bombă. Deci funcționează 🙂

  • July 19, 2017 at 7:07 AM

   N-am fost niciodata la Untold asta ca sunt manelist si nu sunt manele la Untold dar apropo in care parte a Clujului se tine?

   • July 25, 2017 at 11:52 PM

    Dacă ești manelist, ai oricum șanse de asimilare. Se ține prin tot Clujul, nu știu. Scena mare pe stadion și în rest cine știe, prin Parcul Central, pe lângă Sala Polivalentă, prin Piața Unirii poate, se vede din Zorilor și se ascultă din tot orașul 🙂

 3. 5 picatura
  August 25, 2017 at 9:26 PM

  traiesti?

 4. September 12, 2017 at 10:27 PM

  Uau! Cineva mai citeste! Nu stiu daca sa va multumesc, sau sa va trimit la Canalul Duneare-Marea Nordului precum niste paraziti reactionari care sunteti! Hai sa va multumesc! Multumesc!


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: