03
Apr
17

Canalul Dunare-Marea Neagra

De ce mai exista monumentul asta odios al comunismului in ziua de azi? Toata lumea stie cati oameni au murit ca sa-l construiasca, cati intelectuali au fost exterminati la “canal”, si pe langa ei militari si constuctori!

Canalul a costat estimat 2 miliarde, si face 5 milioane pe an, deci ar trebui 400 de ani ca sa se amortizeze investitia. Nu mai punem la socotela ca probabil intretinerea lui costa niste milioane bune. Plus faptul ca e, ma scuzati, un rahat construit pe spinarea indezirabililor.

De ce dracu, canalul asta n-a ajuns un muzeu al crimelor comunismului?

Aaa, pentru ca deosebire de comunism, sau socialism, sau alte curente de gandire, capitalismul nu e decat un cacat feudal mascat? Pentru ca nici un capitalist nu o sa dea cu piciorul la 5 milioane pe an, din motive ideologice, pentru ca nu exista ideologie in capitalism, in afara de aia evreiasca : “Eu fac bani si lumea ma uraste pentru ca e rasisti!”

Care este conceptia capitalismului fata de lucrurile bune care vin de la comunisti? Profit!

Pai coae, e democratie si d-astea, toata lumea zice ca “canalul” e o chestie odioasa, de ce nu iese lumea in strada sa il inchida, asa cum e normal? Pentru ca lovele, si democratie atata timp cat nu ne costa! Democratie care vreau sa nationalizeze petrolul e Venezuela, si nu le merge bine…

Si stiti ce e cel mai interesant? Daca canalul asta functioneaza 401 ani, si iese pe profit, n-o sa zica nimeni: “La dracu, comunistii au facut o treaba buna! Au fost ei labagii, dar asta le-a iesit!”. Nu, o sa fie un cacat de CEO, la o corporatie multinationala, care o sa zica: “400 de ani, cacatul asta n-as scos nici un ban! Dar sub conducerea mea inteleleapta cacatul asta va scoate de acum inainte 5 milioane pe an!!!”

P.S. Daca esti un capitalist roman cu diploma de la o scoala comunista de stat, si ai vrea sa comentezi la articolul asta, mai bine lupta pentru desfiintarea scolilor de stat, ca nu sunt rentabile.


0 Responses to “Canalul Dunare-Marea Neagra”



  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee