08
Dec
16

Stiri false

Pentru numele lui Alah, eu sunt depresiv, incetati cu tata propaganda asta cu stirile false, ca mie nici inainte nu imi placea viata, si nu e nevoie sa-mi amintiti de 13 ori pe zice ca presa e curva si oamenii sunt prosti.

Sa mor, n-am vazut un cacat la care presa sa nu sara la comanda! Viet-Nam? Ne place, pana nu ne mai place, ca americanii vor sa se retraga, hai sa “descoperim” subit niste masacred. Irak, arme de distrugere in masa, sariti oameni buni! 11 Septembrie, Ben Ladem mancati-as, hai sa futem o tzara intreaga!

Ce sunt alea stiri false? Cacaturile de pe CNN? Masina Israeliana care merge pe apa? Asocitia ARCA care tot trimite nave interstelare pe fundul oceanului? Noua dieta prin care mananci pe cur si te caci pe gura?

Faptul ca Soros e un muist care foloseste asociatiile non profit ca sa castige bani si sa-si ajute rasa superioara? Doar pentru ca orice retard poate zice ca Ciolos e copilul lui Soros si Hitler inseamna ca trebuie sa interzicem stirile in care Soros e muist? Omul recunoaste ca e muist! Nici lui nu-i vine sa creada ca cineva l-ar putea crede interesat de democratie, uitati-va la cateva interviuri.

Cand Rusia a pus ONG-urile sa se inscrie pe lista daca primesc bani de la Americani, toti democratii au sarit cu curul in sus! Acum cand se interzice RT in lumea “democrata” toti sunt de acord, ca sa contracaram propaganda! Kim Jong Un s-a pishat pe el de ras!

Stiti care e problema cu campania asta care are ca scop cenzura stirilor? Si reuseste, nimeni nu sare in sus ca Google si Facebook au acceptat sa le dea sa vada doar ce trebuie!?

Problema e ca daca niste baieti de la un blog ma prind pe mine beat cu o minora de 12 ani in brate si dau o stire, eu pot angaja 10 studenti pentru o luna sa scrie stiri conform carora sunt un pedofil tatuat cu pula lui Hitler pe freza, care mananca numai rinichi de fecioare, si apoi sa sar de cur in sus sa se interzica orice stire care zice ca sunt pedofil!

Si toata lumea o sa zica: Saracul nevinovat, cum e el acuzat pe nedrept! Iar eu si prietena mea de 13 ani o sa radem de voi ce prosti sunteti!

Asta e problema! Cand iterzici ceva e foarte usori sa interzici altceva. Cat rau au facut stirile alea false? Sa se demonstreze in instanta, ca mecanisme exista, si totusi tuta aia muista care zice ca vaccinurile provoaca autism nu e nici acum eutanasiata, dar hai sa interzicem propaganda rusa, si pe aia care afirma ca Podesta e pedofil.

Advertisements

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: