07
Dec
16

Regele tiganilor

Adevaratul rege, nu regele Voma, sau cum il cheama pe asta al nostru. Putem sa-i importam pe tiganii astia iralandezi si sa-i dam pe ai nostrii in loc? Stiu, o sa fie un pic mai nasol cand unul d-asta vrea sa te bata, dar macar ai un motiv sa nu-i superi, si cred ca nici nu miros la fel de urat.

Irlandezii astia sunt super amuzanti, cum au ajuns ei sa futa tigancile pana ce tiganii la ei au ajuns albi. Si nu striga nimeni epurare rasiala!

Ca sa citez un alt tigan irlandez, Tyson Fury, din familiar Fury, pe bune, zice, legat de discriminarea la care e supus: “Sunt tigan pentru totdeauna! Nu o sa ma schimb! O sa fiu in permanenta gras si alb! Sunt campionul si lumea tot ma crede un vagabont.”

Coae, eu cred ca tu nu intelegi ce e aia tigan? Ori asta ori ai vreo grava afectiune oculara. Tiganii sunt mai spre partea intunecata a spectrului vizual. Grasi sunt, ce-i drept, daca au ce manca.

Acelasi Tyson Fury a avut si niste remarci deplasate despre evrei care detin bancile si presa, “fake news” cum se zice in ziua de azi, asa ca-i uram succes in cariera pe care nu o mai poate avea. Dar cacat, omul e campion mondial nedisputat, o  sa le fie greu evreilor sa gaseasca unul d-asta pe la ei.

Una peste alta, as plati bani buni pentru un meci intre Fury, ca Gorman e mort, sau oricare altul, si Regele Voma, bulibashahul tiganilor romani din toata lumea.

A guy can dream!

P.S. Si manelele lor suna mai bine!

Advertisements

0 Responses to “Regele tiganilor”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: