05
Dec
16

Citius, altius, dolariu$

O chestie incredibila s-a intamplat in lumea sportului modern! Un comunist imputit a uitat ca trebuie sa tragi cu dintii pentru bani si a dat adversarului un punct nemeritat! Bursa americana a incheiat 3 puncte pe minus, analistii prevad o noua recesiune modiala, iar noi toti nu ne putem astepta decat la foamete, razboaie, saracie si moarte.

Cred ca exista o lege impotriva lucrului astuia! Adica e clar ca niste investitori te-au ajutat cu capital sa ajungi unde esti in speranta ca vei face totul ca ei sa obtina profit maxim in urma acestei investitii. Sper ca omu a fost penalizat de IIT (Inchizitia Internationala A Tenisului) si ca va fi pus sa plateasca toate daunele aferente.

Niste oameni si-au pierdut pensia din cauza ta, excrocule!

Nu pot sa cred ca inca mai exista oameni de felul asta care vor sa ne intoarca in timp cu 2000 de ani, la democratia Ateniana, si jocurile olimpice, cand toata lumea e fericita in acest feudalism modern mascat.

Sper din toata inima ca agentiile responabile din stat sa-i gaseasca repede simpatii teroriste, un viol, sau niste pedofilie, ca sa nu mai trebuiasca sa vad astfel de imagini oribile la TV.

Pai ce s-ar intampla daca lumea ar face sport pentru sport?

O intreaga ramura economica ar disparea! Firmele de medicamente ar da faliment, Italia s-ar lasa de dat pase 89 de minute in speranta ca inscrie in minutul 98, Don King ar trebui sa isi plateasca intr-un final datoriile la casele de pariuri si directorul FIFA ar fi nevoit sa afle de unde cumpara iobagii bilete de autobuz.

Evident nu putem lasa ca asta sa se intample, ar fi ca si cum revolutia franceza, sau aia bolsevica s-ar intampla din nou, si stim cu totii ca astea n-au adus nimic bun.

Advertisements

0 Responses to “Citius, altius, dolariu$”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: