09
Nov
16

Ha,ha, the queen bitch lost

Vladimir Putin

Cat de Mircea Geoana la puterea 3 catralioane sa fii sa controlezi presa, sa masluiesti alegerile in propriul tau partid, ca sa ajungi candidat, sa spargi cam 1 miliard (n-am gasit cifra exacta, in iunie erau 350 de milioane si doar septembrie 150) pe dracu stie ce, si sa pierzi in fata unui Muppet? Oare cate camioane cu Xanax or fi parcat langa intrarea de incendiu de la Palatul Clinton in noaptea trecuta?

Macar vad ca nimeni n-a mai avut suficienti bani sa traga pe nas, ca sa scoata iara perla cu Putin care a furat alegerile. Pentru ca o tara cu PIB-ul de 10 ori mai mic decat America si cu o imagine de inamic al planetei, chiar ar putea sa faca chestia asta! Pe bune unicornilor!!!

Evident ca pe noi ne intereseaza un singur lucru: faptul ca Trump a declarat (printre multe alte tampenii) ca va restrange implicarea armatei americane pe glob, adica de fapt e mana dreapta a lui Putin si o sa fie foarte nasol.

Pana la acest eveniment neasteptat, Romania era intr-o situatie foarte buna fiind vasalul preferat al Americii (conform romanilor), iar America prin politica ei super inteligenta de a fute Rusia pe unde apuca, era cat pe aci sa castige razboiul. In maxim un an, sau doi, Rusia ar fi dat faliment, s-ar fi spart in niste tarisoare mai mici, fiecare condusa de managerul de la fabrica locala de Votka, iar Romania, ajunsa pentru prima data in istoria ei glorioasa fara inamici care sa-i vrea raul, ar fi ajuns pe noi culmi de maretie, bogatie si smerenie.

Dar de, n-a fost sa fie, inca o data istoria cruda ne-a jucat feste, desi noi am facut tot ce am putut din nou (asigurandu-ne ca suntem curva dedicata a cuiva mai puternic) pentru a ajunge mari si puternici, pentru ca asa functioneaza lumea, asa a ajuns si Cleopatra regina.

Acum treaba sta cam asa, spun analistii: Rusia va invada Romania si ne va viola iara femeile, pana ce ajungem slavi definitiv de data asta!

Cum eu sunt pasionat de razboaie, la modul intelectual, nu la modul de a fi calcat in picioare prin namoale de imbecili cu 4 clase, ca sa se simta niste lasi si niste hoti in siguranta, o sa analizez putin aceasta situatie.

Toata lumea stie ca razboiele se duc pentru resurse. Practic asta auzi la fiecare razboi. Spre exemplu in razboiul 1 si 2, Romania a fost muita pentru petrol si pentru grane. Mai exista si varianta strategica, dar nu vrea vad aici un rol pentru Romania, decat ca punct de tranzit daca Rusia vrea sa invadeze Ungaria sau Bulgaria, asa ca o sa ma concentrez pe economie.

Deci ce o sa ne ia rusii de data asta?

Granele pula, agricultura e 8% din PIB si aia banuiesc ca e impartita intre seminte Nutline si brocolli naturist pentru corporatiste. Cum importam deja mancare rusii ar face bine sa vina de la ei cu niste ciorba de-a lor, ca sa nu moara de foame.

Industria e 34%. Aici e ceva. Probabil o sa ne ia Dacia, desi toti francezii si romanii cu bani care lucreaza p-acolo o sa fie de mult la plaja in taberele de refugiati din Italia pana ajung ei, deci calitatea o sa lase un pic de dorit, eu totusi abia astept sa vad parada de tancuri Duster pe la arcul de triumf. Nu stiu daca la industrie intra si programatorii, dar astia o sa moara cu mousii in mana la cat de anti-rusi sunt, inainte sa scrie o linie de cod pentru dictatorul Putin, asta daca nu sunt in excursie in Bali. Nu stiu ce o mai fi la industie, in afara de petrol si gaze care sunt importate oricum, asa ca nu conteaza.

Ajungem la partea carnoasa: 69% din PIB sunt serviciile mancati’as. Deci rusii o sa ne ia toti taximetristii, coafezele, vanzatorii de asigurari, etc. o sa-i trimita ca nu niste trenuri d-alea odioase, de vite, ca-n filme, la Moscova, iar noi va trebuie sa mergem netunsi, pe jos, pana in centrul vechi, si sa ne turnam singuri bere in halba, ca picolirea si barmanismul tot servicii sunt, ca niste neandertalieni. Plus ca nici o familie traditionala, dintre un barbat si o femeie, nu o sa mai poata sa-si ia credit 100000 de euroi, ca sa-si cumpere o ruina cu gauri de obuz in pereti, in Drumul Taberei, pentru ca creditele tot servicii sunt si o sa fie dusi si aia la Moscova.

Cam asta e pe partea economica, dar mai sunt si alte lucruri mai greu de cuantificat, dar pe care eu le vad importante.

De exemplu, Rusii o sa aiba acces la cel mai mare numar de generali si colonei de la Tarul Petru incoace, ca d-astia avem slava domnului fara numar. N-avem tehnica de lupta, sa-i caram pe toti pe la parade, ca d-aia o sa si pierdem probabil razboiul.

Daca ne iau si bisericile fiecare locuitor din Siberia va avea propriul lui sobor de preoti care sa-si sfinteasca foca inainte de masa.

Si nu in ultimul rand o sa ne ia fotbalul. Unul dintre putinele lucruri pe care rusii (uimitor) chiar il fac mai prost decat noi. Probabil ca cu fotbalul o sa plece si managerii si suporterii. O sa fim nevoiti sa intoarce antenele la TV, ca prindem bataia dintre suporterii dinamovisti si rapidisti de pe stadionul “Victoria Socialismului” din Novosibirsk, transmisa in exclusivitate pe Rusia 1, si comentata de Ghiorghi Bekaliow si Vladimir Pinaltski.

Cam asta vad, din informatiile la care am acces la ora actuala, ca se va intampla in viitorul imediat apropiat. Dar stati fara griji, si reveniti pentru update-uri pe acest blog

www.realitovychainski.wordpreski.ru


5 Responses to “Ha,ha, the queen bitch lost”


  1. November 9, 2016 at 9:10 PM

    Dex, eu sunt singura care mai citesc site-uri cu macrameuri si croseturi de la rusi. Crezi ca ma salvez sau nu?

  2. November 10, 2016 at 10:39 PM

    vizavi de agricultura: nu uita ca nutline si’a mutat fabrica din bulgaria in romania


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: