12
Jul
16

Just evrei things

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-36762533

Niste Israelieni ai dau in judecata pe evreii de la Facebook pentru ca au fost pro-Palestinieni, sau nu suficient de rasisti.

scanners

Cred ca asta e momentul in care trebuie sa realizam cu totii, inclusiv palestinienii, ca evreii sunt prietenii lor cei mai buni, si ca tot ce scrii pe Facebook in nici un caz nu ajunge la niste anumiti oameni, pe care nu-i putem numi, care cumva ar fi impotriva ideilor revolutionare pe care le au unii oameni.

Nu coae, revolutia Facebook, de care ai auzit la CNN si BBC, inseamna ca acolo esti in siguranta.

In alta ordine de idei, daca ai cumva niste opinii diferite de cele normale, ma refer politice, nu sexuale, ca aparent pedofilia e acceptata daca apartii de diverse grupuri, apeleaza cu incredere la motorul de cautare DuckDuckGo din Israel, sau toarna secretele la Glenn Greenwald sau Max Blumenthal, niste oameni care cu sigurata sunt aparatorii liberatii de opinie mondiale, si ma gandesc ca pur din intamplare, ca altfel ar fi dubios, si aia care te fut si aia care iti apara virginitatea sa apartina aceluiai mic grup de interese.

Unde erau acesti revolutionari cand a aparut Wikileaks, sau Pirate Bay, sau Bradley Manning, sau Julian Assange, sau Edward Snowden? Nu prea erau nicaieri, ca era alt baiat Daniel Domscheit-Berg, fara nici o legatura evident, cu cei dinainte, care a reusit sa stearga o parte importanta din arhiva Wikileaks, si restul sa o dea la liber, in scop revolutionar evident. Acelasi baiat a creat si Openleaks, site-ul pe care orice turnator isi poate spune secretele, din motive pe care nu le pot intelege acest site n-a fost folosit de nimeni. De, e grea viata de vierme rasist, pardon, vierme revolutionar.

Advertisements

0 Responses to “Just evrei things”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: