03
Jul
16

Il cacalcio

Si am zis sa nu ma uit la meci, bineinteles din cauza ca “joaca” Italia, romanii versiunea 2.0 a europei, cu la fel de multa inteligenta, la fel de mult bun simt, dar mult mai mult noroc.

De cand ma uit eu cu juma de ochi pe la fotbal, acesti cacanari au reusit sa faca “performanta”, pe foaie bineinteles, in cel mai de cacat stil posibil. Am ajuns sa-i urasc cu pasiune pe italieni, si sa-mi imaginezi ca toti sunt niste cocalari infecti, nespalati si gelati, care nu stiu altceva decat sa ciordeasca. Imi pare rau, dar asta e rezultatul cand de 20 de ani te afisezi cu asemenea maimute pe teren.

Italia are o singura strategie de joc, strategia lor e sa nu joace nimeni nimic pe teren timp de 89 de minute. Asta se face aruncand mingi dea’n’pulea in toate directiile ca niste muste fara cap, faultand la nesimtire la orice faza mai periculoasa a adversarului, sau cand arbitrul nu se uita, tragand de timp in cel mai cacacios mod posibil, in prelungiri de preferinta, si mimand accidentari de fiecare data cand pierzi mingea. Din pacate asta functioneaza, dar este un stil urat si infect, pentru care merita sa fii dat cu smoala si tavalit prin pene.

Restul de 1 minut este momentul de glorie al fotbalului italian, cand poti da gol daca ciordesti vreun penalty, sau daca e minutul 92:59 si echipa adversa e deja atat de scarbita de cum te-ai rahatit pe tot terenul incat mai degraba ar vrea sa mearga acasa, decat sa vada ce labagiu de italian sta cu 3 degete peste linia de offside, pregatit sa suteze la poarta dupa o faza basita, obtinuta la intamplare.

Tind sa cred ca antrenamentul astora are 90 la suta probe de scuipat pe adversar, mimat fault, dat cu mingea in curul adversarului si sutat in directia portii, tehnici de mascat hentz si suit cu crampoanele pe inamic, etc. 9% presupun ca se tin reciproc de penis in timp ce-si maseaza freza cu un chil de gel, si 1% se antreneaza la careuri.

Italienii ar fi in stare sa obtina fault si la box! Daca ar exista un campion de box italian s-ar remarca prin faptul ca primele 10 reprize si-ar lovi adversarul doar in picior si in spate. In repriza 11 ar fugi prin ring cu un borcan mare de gel ca sa dea bine in poze dupa ce castiga. Victoria ar fi prin knock-out in momentul in care arbitrul a intrerupt lupta, sau cu 0.0001 secunde inainte sa sune gongul. Intreaga Italie ar iesi pe strazi ca sa sarbatoreasca acest mare spectacol sportiv, dar lucrurile vor degenera si cateva magazine de gel se vor trezi vandalizate. Politia va cauta un suspect care seamana identic cu politia, dar are parul mult, mult mai gelat.

 

Advertisements

0 Responses to “Il cacalcio”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: