24
Jun
16

Brexit

Relax, sunt 90% sanse ca Marea Britanie sa nu iasa din UE, desi eu unul le urez drum bun, n-au facut decat sa bage bete in roate si sa sustina interesele americanilor de cand au intrat. Fosta mare putere, acum un pudel al americanilor, cu o populatie, care, pe buna dreptate, se crede inca imperiu, fututa la maxim de Tatcher, cu o economie coplet fututa, bazata doar pe speculatii financiare pe baza dolarului. De inteles de ce au fost printre primii care s-au bagat si in schema chinezeasca, la fel ca ceilalti mari disperati ai planetei, evreii din Israel. Daca pica dolarul, sau America pierde 50% din influenta, tarile astea o sa ajunga una bananiera, una tara normala, adica Palestina.

Mi-e greu sa cred ca englezii nu realizeaza ca sunt un mic pudel de carton, care nu poate face nimic sugand doar de la tzatza Americii.

Dar nu e problema, propaganda ruleaza la maxim, Hotnews spre exemplu are 15 editoriale in care Putin e de vina, 150 de articole care vor sa pregateasca un alt referendum, pe principiul “ati votat o data, dar nu a iesit ce trebuie, va mai muim un pic cu propaganda, si votati ce trebuie.” Saracii au fost nevoiti sa suspende articolele standard cu antreprenori israelieni care au inventat masina alimentata cu basini, in fiecare saptamana. Deja se prefigureaza o petitie care sa ceara acest al 2-lea referendum, ca a strans 100.000 de semnaturi pe nush ce site, de parca asta a contat vreodata.

Interesant ca clownul de Junker, un mare om de stat dupa cum se vede in film, a primit o scrisorica care zice: “Muie Marea Britanie, ati cantat la doua puli prea multa vreme, e timpul sa respectati puterea poporului!” N-as pune prea mult pret pe circul asta, raman la estimare initiala: 90% sanse sa faca schema de la greci, poporul voteaza, alesii fac ce “trebuie”.

soigu

Va pun la final o poza cu un budhist, ca stiu ca sunteti agitati, si budhistii calmeaza foarte bine situatia….

Hai pa!

Advertisements

1 Response to “Brexit”


  1. July 2, 2016 at 7:14 PM

    Băi deci întâi că io chiar aș vrea să ție cont de votul pulimii și să iasă din UE că numai figuri fac p-acolo oricum, dară nu doar din cauza asta, ci pentru că de vreo săptămână io m-am lăsat de seriale și mă uit numai la politica britanică. Ce House of Cards, ce thrillere, colo la ingleji e de popcorn. Și-n al doilea rând aș vrea să iasă din UE că-s curioasă cam cât durează până-și dau seama că nu mai au cum merge să civilizeze negri prin Africa ori indieni și deci nu mai au cum umple vistieria. Ăștia sunt precum amputații care au piciorul fantomă, și ei au imperiul fantomă.
    Și da, scriu cu diacritice.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: