14
Jun
16

Eur0 2015

Stiati ca tricolorul francez si tricolorul romanesc au aceeasi semnificatie? Nu!? Rosu e singele eroilor care au luptat pentru victoria socialismului, albastrul este culoarea marii si albul/galbenul este culoarea zapezii!

M-au uitat pe un canal piratat la reclame si sunt la fel de proaste pe cat mi le aduceam vag aminte! Evident ca la mine n-au nici un efect, ca eu oricum mancam MacMici prajiti pe acoperisul Bilka, suna la fel ca Milka, nu ca mata, si la meci beau Cola si mananc cipsuri ieftine de pe oameni care dau cu pickamerul ca sa-mi sparga tzeava de apa.

In afara de Germania restul echipelor sunt experte la fotbal, mai putin partea in care dai o pasa si chiar ajunge la alalalt, si cand ajunge e cu doamne ajuta daca nu-i sare din oua in afara terenului. Mint, si Anglia a reusit sa dea niste pase.

Romania e ca de obicei little’si, un pic sub Rusia si Belgia. Ucraina in schimb m-a impresionat, m-as fi mutat acolo doar pentru curve, acum imi dau seama ca m-as putea duce si pe stadion, dar doar asa ca sa ne comparam kalasnicoavele, gen intalnire de motociclisti, doar ca cu chestii utile in viata.

Bietii suporteri englezi, cunoscuti pentru ca se inclina de fiecare data cand trece un strain pe langa ei, si canta “God save the queen!” cand trec pe langa biserici, au fost atacati in mod miselesc de suporterii rusi, cunoscuti sub numele de cod de mojicii betivi, si de niste francezi, dar probabil arabeti, adica subumani. In ciuda stapanirii de sine caracteristice, niste elemente izolate ale acestori bravi suporteri englezi, au dat un pic cu lanturile si cu tevile de metal, in legitima aparare. “The Queen was very amused!”

In urma investigatiei Rusia a fost avertizata ca va fi eliminata din competitie, ca de obicei in ultima vreme. “Sharapova was not quite so amused as the Queen”

Ma scuzati daca acest articol vi se pare cel mai bun pe care l-am scris vreodata, m-am uitat involuntar la niste reclame si am IQ-ul 85, adica numai bun pentru un blogagitor de succes.

 

Advertisements

7 Responses to “Eur0 2015”


  1. June 15, 2016 at 10:50 AM

    Dex, sunt dezolată că suporterii noștri sunt cei mai proști! S-au bătut între ei! Îți dai seama ce cretini?

  2. September 2, 2016 at 4:12 AM

    Sie eu m-as muta in Ucraina. Dar la ce vreme au peste 6 luni pe an…Oricum, nici macar in Ucraina nu cred sa aiba programatorii succesuri la muieri. Just saying………….


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: