06
Jun
16

De ce nicusor dan suge

In afara de faptul ca il cheama Nicusor, care nu e vina lui, dar totusi iti arata cu ce material genetic lucreaza.

Cica a venit obosit la votare pentru ca la el in bloc era un majorat!

Deci viitorul presedinte al Romaniei, n-a putut sa doarma pentru ca niste puleti de 18 ani s-au simtit indreptatiti sa dea muzica la maxim. Si viitorul pulete al Romaniei n-a gasit nici o solutie la problema asta.

Pun pariu pentru ca: “Asa e la bloc!”, sau “Nu chema Nicusoare politia ca ne stie toti vecinii!”, sau “E si ei copii, sa se distreaza!”

Nicusor Dan e o pula bleaga care crede ca interesele tarii sunt pe locul doi relativ la bairame de adolescenti. Sau crede ca legea este o chestie optionala pe care o aplicam cand vrem, ca de bine de rau e o lege, sau ca politia nu serveste cetateanul! Sau n-are suficient de multe coaie sa se duca sa bata la usa si sa zica: “Ma pish pe ziua ta, da muzica mai incet, ca eu sunt Putin al Romaniei, si mata o sa munceasca la galere 30 de ani daca nu ma asculti!” Sau e un pishat standard de roman care crede ca lucrurile astea sunt inevitabile, si asa va si conduce tara, ca un rahat care vrea sa schimbe lucrurile, facand ce au facut si ceilalti olibofreni inaintea lui de la Burebista la Ponta, adica ne schimband nimic esential!

Long story short, daca coaele lui Nicu Shodan ar fi semanat, mai mult, cu fata lui, eu l-as fi votat! Dar asa, succes Nicusoare, iti urez vreo 2-3 coalitii care sa arate la entelectuali ca parerea lor conteaza, si care o sa faca fix ce face si PSD cand primeste ordine de la stapanire!

La dracu, cateodata ma gandesc ca coaele mele mari cat o planeta chiar au sanse sa ajunga pe steagul Romaniei!!!

Advertisements

0 Responses to “De ce nicusor dan suge”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: