27
May
16

De la Meldonium, cu dragoste

Ma sparg de ras sa vad ca lotul roman de kaiac canoe a fost depistat pozitiv cu meldonium, si isi ia o mare muie. Imi pare rau pentru sportivii aia, ca probabil chiar au muncit pentru performanta aia (in stilul lor, si cu mintea lor, si cu drogurile aferente*) , si ca au ajuns intr-un rahat facut cu dedicatie pentru Rusia.

Ma bucur pentru ca romanotarzii antirusi o sa aiba o criza de apoplexie dupa ce au tipat sus si tare ca Rusia e curva, lucru care evident face Romania o doamna (nu?), cand o sa vada ca si getto dacii au nimerit ca retarzii in aceeasi oala.

De ce zic ca e un mare rahat creat cu dedicatie ca sa mai muiasca inutil Rusia? Pentru ca am citit pe wikipedia, sa vad si eu ce e meldonium asta.

Aparent e un medicament creat in Letonia in epoca de aur.Sunt foarte uimit ca Letonia facea medicamente, si ca nu sunt deja interzise, gen vaccinul ala romanesc. Ba nu, sunt convins ca Letonia face mediamente si astazi pentru ca capitalismul e minunat, si comunismul e inapoiat.

Ipotetic vorbind, cam ce sportivi credeti ca vor fi decalificati cand se baneaza un medicament produs exclusiv in Europa de Est?

Acum ca am citit pe wikipedia, cred ca o sa iau niste meldonium d-asta, ca suna bine! Practic e prima substanta d-asta de sportivi pe care as baga-o. Mare reclama intamplatoare. Si banuiesc ca nu e nici scump. Acum vad ca niste americani zic ca meldonium n-are nici un efect, dar astia sunt cunoscuti pentru faptul ca scriu la comanda si ca au inclinatia sa creada ca daca nu e american nu e bun, ca sunt retarzi! Eu, sunt absolut convins, ca Republica Democratica Letonia nu inventa cacaturi.

*In alta ordine de idei, astia de la kaiac canoe sunt dopati prin definitie, la fel si aia de la atletism, ciclism, si alte sporturi bazate pe efort fizic fara nici un fel de minte. Este de bun simt, daca nu esti cretin, sa iti dai seama ca recordul pentru efortul fizic, in orice sport, a fost atins natural acum vreo 50 de ani. Practic omul nu evolueaza asa de repede, muschiul ala are si el o limita bio-chimica, osul ala are si el o limita mecanica, nu poti sa alergi, inoti, sa dai la vasle mai repede an de an, pentru ca incalca legile fizicii, si pe acest blog se respecta legile fizicii.

Advertisements

4 Responses to “De la Meldonium, cu dragoste”


 1. May 30, 2016 at 11:36 AM

  Melodium merge pentru ipohondrium?!

 2. June 15, 2016 at 11:58 AM

  Mda, de sportivii ăia îmi pare și mie rău. Dopați sau nu (în limitele „normale” pentru zilele noastre), investesc mult timp, pun multă dedicație în ce fac și e nevoie de disciplină pentru a practica un sport. Păcat că au și ei de suferit din tot jocul ăsta farmaceutic.

  La fel, mi se par stupide deciziile de a descalifica echipele de fotbal din competiție din cauza unor suporteri veniți din junglă. N-am înțeles de ce-ar trebui să plătească fotbaliștii pentru că suporterii-s niște bestii.

  • June 15, 2016 at 11:01 PM

   Cumva eu inteleg chestia asta, ca suporterii aia nu apar din neant, daca le dai cu pulanul in bot la tine in tara, nu fac urat in alte tari.
   Ma rog, in cazul asta particular, aparent doar Rusia a fost avertizata, pe linia de partid, care zice ca Rusia trebuie sa fie fututa permanent in pregatire pentru WW3


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: