06
May
16

Basisti pentru Putin

palmyra_putinCitesc articolul asta mirobolant de la cea mai impartiala sursa condusa de nu pot spune cine, adica vulturieni.

Eu m-am uitat la concertul ala, recunosc, pe Russia Today, pentru ca sunt un tradator de tara si de neam, si in afara de discursul televizat al lui Putin de undeva de la inceput, chiar n-am avut nimic de comentat.

Aparent o pula bleaga de la BBC, adica unul dintre trusturile alea de presa cat de cat impartiale, si asta zic pe bune, s-a gasit el sa analizeze ca de fapt tot concertul e doar o preamarire pentru Putin!

Ai sa va zica baiatu ce a inteles el, in speranta ca ma angajeza BBC, nu de alta, dar imi plac filmele lor la nebunie. Si poate apuc sa-l sterg de transpiratie pe Steven Moffat, lucru care mi-ar asigura stocul de fantezii sexuale cu roboti pana pe la pensie.

  1. Este o propaganda nemanscata pentru armata rusa. Sau ma rog, poate e mascata pentru aia care sunt pe langa cu subiectul! Pentru cine intelege cat de cat cum functioneaza un razboi, sa ocupi un teritoriu inamic, sa-l deminezi, si peste o luna sa faci o mega fitza acolo, este mare lucru. Practic inseamna ca pe o raza de 2-3 kilometrii nu e picior de inamic sau mina, si ca pe o raza de 30 de kilometrii nu exista o artilerie sau o baterie de rachete! Mare lucru, mare arogantza!
  2. Unde puteai sa faci o manea, sau  petrecere de muzica electronica, cu DjFart si DjPartz, ai facut un concert de muzica clasica! Eu nu pot sa zic ca apreciez muzica clasica, pentru a sunt un taran coclit crescut la “oras”. Dar apreciez ca masina rusa de propaganda a dat cu banul si a zis: “Facem o emisiune de reality TV cu tzatze si curve?” sau “Facem un concert de muzica clasica cu Ceaicovsky ala?”. Ca sa scurtam povestea, Ina trebuie sa mai stea un pic pana elibereaza NATO ceva prin Siria…
  3. Nu stiu de ce, am impresia, ca acest “reporter” de rahat este nehotarat intre doua variante: “Era mai bine sa dea cu autobuzul peste o mina, si Putin sa se faca de rahat” sau “E mai bine ca e in viata, dar Putin e super smecher si o sa provoace al 14-lea holocaust”

Cam atat in stirile de azi. As mai comenta ceva dar ma cheama Putin sa-i fac un sex oral, si chiar nu pot sa refuz, daca vreau sa fiu guvernatorul Romaniei, cand ne-o ataca Rusia ca sa ne ia democratia, bogatia si inteligenta…


0 Responses to “Basisti pentru Putin”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: