25
Apr
16

Militantii islamisti coae

Astia ne urasc pentru libertatile noarte si vor sa bage legea islamica and shit. Mai mult shit decat restul.

Nu mai poti sa mergi pe strada ca vezi doua femei d-alea cu turbane si te pisi pe tine de frica ca se explodeaza. Dar culmea, asltii sunt discriminati, astia nu.

Orice imbecil care se explodeaza pentru ca i-au fost bombardati copiii, este atentatot islamist, daca e musulman, adica, ca daca nu e, este fan Marlin Manson.

Si acum mai nou, e treaba cu emigrantii teroristi! Da frate, islamistii aia care vin din tara aia super smechera numita Turcia, membru NATO, si pe care aparent nimeni nu-i verifica, pentru ca … teroristi si d-astea.

Trebuie sa fii imbecil sa mai crezi in teroristi in ziua de azi. Adica nu ca nu exista, dar sa crezi ca sunt niste unicorni d-astia fantastici pe care nimeni nu poate sa-i prinda.

A fost prima data Al Quaeda, organizatia aia misterioasa, din filmele cu Def Bond, cu fondui nelimitate, cu propaganda nelimitata, desi poti opri internetul imediat cand copiaza un film, dar cumva “inter-state actors”, care nu pot fi depistati, pentru ca islamisti si d-astea.

Si la un moment dar s-a invechit reclama la Al Qaeda, si a aparut ISIS, cunoscut ca Statul Islamic, fix aceeasi poveste, fix fonduri nelimitate, fix au aparut in ograda noastra dar nimeni nu stie cine sunt, fix un creier central care coordoneaza tot si de care n-a auzit nimeni.

In pula mea, e o corporatie globala, care aparent se bucura de toate beneficiile, exceptand ala ca nu da bani la campania electorala.

E misto cum teroristii astia au distrus tot orientul mijlociu, fix cand lucrurile se stabilizasera si nu mai putea sa zica orice retard rasist: “Pai arabii astia nu sunt in stare sa se civilizeze, ca se bat intre ei de 200 de ani”. Aparent micile bombardamente, si faptul ca unii teroristi sunt platiti de americani n-are nici o legatura cu micile omoruri intre arabi.

Mi-e sila frate, eu sunt un om deschis la minte si care ar vrea sa aiba prieteni arabi, sau musulmani, asa pentru diversitate, si stiu ca terorismul e un rahat, si totusi si mie mi-e greu sa intru in vorba cu oamenii astia.

Arabi, musulmani, unitiva frate, ca va luati un futai de nu va vedeti daca mai continuati atitudinea asta non-combativa. Deja sunteti sub tigani si evrei, si unii fura, si pe altii nu-i suporta nimeni de 2000 de ani. Chiar nu mai aveti unde sa va duceti in jos.

Advertisements

2 Responses to “Militantii islamisti coae”


  1. April 30, 2016 at 6:58 PM

    Am fost și o tură printr-o țară musulmană: Malaezia. Noa, nu din asta extra hardcore, but still. Ce să zic, nu m-au gangraped musulmanii, nici nu m-au bătut cu pietre. Ba, dacă mă opream în mijlocul drumului să mă uit la hartă (că deh, muierea și cititu’ hărții) venea lume la mine să mă întrebe „can I help you?”. Tătă lumea ingleză. Bașca bere la discreție (numa’ în restaurant halal nu). Mă mai duc la musulmani.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: