24
Apr
16

Stirurile zilei

Aparent Obama ii indeamna pe nemti sa trimita trupe in Europa de Est, si chiar si in Romania.

Eu stiu ce sa zic? Ultima data cand ne-au aparat nemtii ne-am apucat sa atacam Uniunea Sovietica, si dupa ceva milioane de morti, am reusit sa fim eliberati de jugul capitalist de aceeasi Uniune Sovietica, dar din pacate un cizmar oportunist a profitat de situatie si ne-a tinut ostatici, impotriva vointei noastre, in paradisul socialist, pentru aprox. 50 de ani.

Pastrand proportiile in viitorul apropiat probabil vom cuceri niste comune din jurul Chisinaului, dupa care vom fi eliberati din nou de rusi, si il vom preaslavi pe Voievodul Ponta pana la sfarsitul zilelor lui! Dar la dracu, ne vom vaita ca suntem oprimati mai rau ca partizanii francezi din Al 2lea Razboi Mondial!

In alta stire, niste artisti revolutionari au protestat improtriva prezentei publicului la Opera Romana, refuzand sa dea drumul la spectacol, pe motive ca cine se duce la Opera Romana este evident un taran parvenit care nu intelege nimic despre arta!

Asta pentru cei care sperau ca artistii romani nu sunt niste cocalari infecti. Ha, ha, ha, haaaa! Desi in mod normal sunt pentru orice incercare de a rafina publicul din Romania, inclusiv ideea clasica de dublu-rafinare, la temperaturi inalte, de data asta ma vad nevoit sa zic: “Ma fut pe Opera Romana! Dati-le foc, nivelati terenul, si extindeti singurul parc romanesc pentru homosexuali din lume!” Sunt convins ca marii artisti romani n-o sa aiba nici o problema sa se afirme la alte opere de renume din lume! Cum zicea un mare tenor roman: “Arta este un lucru inestimabil, si sa va spun si de ce: Ai sa-mi bag pula, am uitat ca trebuie sa cant la o nunta!!! Hai pa!”

Advertisements

0 Responses to “Stirurile zilei”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: