29
Mar
16

fucking planes man!!!

iar99

Cum se cheama chestia aia cand crezi ca oamenii sunt de cacat si ca interesul societatii ar trebui sa primeze? Probabil se numeste PROGRES!!!

Lumea nu intelege tehnologia inalta, daca zic: “Coaie, Romania facea avioane!!!”, probabil niste corporatisti se gandesc: “Daca as avea 1 milion de dolari as angaja 200 de indieni, as inchiria o fabrica abandonata, si as face niste avioane de te pisi pe tine!!!”

Pentru ca oamenii sunt idioti!

Romania facea avioane coaie!!!! Fucking flying avione care arunca bombe si rachete pe oameni!!! Incredibil!

Acum Romania face taximetrie, si masaj erotic si programare (fuck you!!!) si supermarketuri si vanzari si marketing… Dar hei, toti parazitii astia care nu conteaza pentru rasa umana sunt liberi sa vorbeasca la Anterna 3 si sa decida ce bou ales de altii voteaza si ce telefon o sa-si cumpere.

Avioane coaie! Fucking avioane care zboara cu 800 la ora si arunca o tona de bombe pe ghinionisti!!!

Si barajul Vidraru frate! Ati vazut careva barajul ala? E ca piramidele! Toata lumea e impresionata si toata lumea realizeaza ca nimeni n-o sa mai faca asa ceva in timpul vietii noastre, decat daca se intampla vreo calamitate! Stati pe marginea barajului ala si spuneti: “O sa se mai faca ceva similar cu asta in epoca asta!!1” Fucking lying pussies!!!

Dar nu, fiecare om e special, daca ii dezvolti CREATIVITATEA in scoala, ala va realiza BARAJUL VIDRARU si AVIOANE prin incordarea coaielor in perioada solstitiului pentru ca atat inteleg creativii astia! Hei, trebuie sa desenez un extraterestru, si pentru ca ma pish pe mine de cat de CREATIV sunt o sa iau o poza de pe net cu un animal deja existent ii fut doua coarne, eventual in cur, pentru ca oamenii creativi nu inteleg partea unde curul are un anumit scop, si nu-l poti tu inbunatatii tu cum vrei doar ca sa arate cool, si apoi schimb culorile, si VIOLA! extraterestru!! Pentru ca scoala e restrictiva cand te pune sa inveti mecanic la ce foloseste CURUL si nu te lasa pe tine sa fii CREATIV si sa crezi ca curul aduce ploaia!

Nu, dar chiar e pacat, chiar e pacat ca niste labagi n-au putut sa-si dezvolte CREATIVITATEA si INTELIGENTA EMOTIONALA si PEOPLE SKILLS! Se merita va zic, in loc ca copiii sa se uite la avioane si sa ramana cu gura cascata, se pot uita la labagii care isi dezvolta liber aptitudinile, ca e plina istoria de creativi care au schimbat mersul omenirii, uita-te la… o MARE PULA CREATIVA ROZ CARE INVINGE IMPERIUL ROMAN!!!! O noua generatie inpirata nu de aterizarea pe luna ci de POWERPOINT-uri si poze facute in photoshop! Ihaaa, abia astept sa-i cunosc pe astia, aproape ca nici nu mai vreau sa mor!

E ok, eu nu vreau avioane, sau Vidraru, sau cercetare, sau piramide sau d-astea, eu vreau ca sa fiti voi liberi, si sa va traiti vietile cat mai bine puteti, si sa fiti fericiti cu Aifoanele si cu emisiunea “Lectii de Viata”, si cu “Romanii au talent”, ca asta conteaza, toti handicapatii care respira pe cur sa fie impliniti moral! Sau macar sa aiba sansa asta!

FUCK!

Advertisements

2 Responses to “fucking planes man!!!”


  1. March 30, 2016 at 5:36 PM

    Băi, deci lasă-mă cu handicapați care respiră pe cur, că io acu’ fro doo zile am zis că fac stop pe chept că nu mai suport prostie de la handicapați care respiră pe gură. De la căcaturi cu „ce să vezi în Malaezia, e plin de musulmani” ori „ce să merg la Angkor Wat, un căcat de templu, ai văzut unul, le-ai văzut pe toate” până la d-alea cu „Easter vine de la zeița Ishtar” ori „Falklands Wars, ce e aia?”. Și cireașa de pe tort „Spanish and English are sister languages”. Și ăștia vin din țări din alea unde românu’ stă la coadă să emigreze și să spele la căcat.
    Hai că m-am răcorit. De avioane n-am a zice. Nici de Vidraru.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: