24
Mar
16

Moarte teroristilor!!!

terorist_google.png

Acum ca ne-am descarcat sentimental, poate putem duce discutia mai departe.

Sau stai sa intreb intai? E vreun cititor de acord cu teroristii? Si daca e, e atat de idiot incat sa recunosca? E vreun cititor de acord cu teroristii dar nu e atat de idiot sa recunoasca? Hai spune, ca nu-ti fac nimic!

De data asta n-o sa mai zic nimic despre cauzele terorismului, despre propaganda anti araba, anti-inslamista, despre interventia unor state in treaba altor state, despre miile (milioanele?) de morti din diverse conflicte, despre interesul unor grupuri in a crea panica si a demoniza anumiti oameni, despre presa controlata, etc.

Dar intai sa-mi exprim niste opinii: Cred ca emigrantii sunt o problema pentru Europa? Da, cred, o mare problema! Sunt mai periculosi arabii, sau islamistii, decat romanii sau tiganii? Discutabil! Sa fim seriosi, 100, sau 1000, sau 10000 de morti anual, presupunand ca se ajunge acolo, nu sunt de vreo semnificatie statistica. Milioane de oameni cu o cultura diferita de cultura tarii gazda, sunt in schimb o mare problema, mai ales daca se unesc si ajung sa influenteze ceva. Dar asta e putin probabil, atata timp cat media, guvernele si grupurile standard de interese lucreaza fix in directia opusa. Insa, chiar daca nu se unesc, sunt suficient de importanti numeric ca sa distruga o civilizatie si un stil de viata.

Dar sa ajung la subiect. Circula o opinie ca islamul este cauza tuturor problemelor! O sa o iau ca atare: Islamul este cauza tuturor problemelor!

Asa si?

Cu ce ne desteapta chestia asta? Interzicem islamul? N-ar fi greu, pentru o tara ca Romania, dar prentru majoritatea tarilor europene ar fi o tampenie majora. Si nu pentru ca o sa se explodeze cele 5 milioane de magrebieni din Franta, sau cele 4 milioane de turci din Germania, ci pentru ca nu-ti poti getoiza o parte semnificativa a populatiei fara sa te transformi intro tara de cacat, gen America (da, stiu, America e minunata).

Ii bagam in lagare, la munca silnica, ii exterminam, mai exact ce facem cu ei? Sunt dispus sa ascult o parere rasista, dar sa-mi ziceti care sunt sansele de succes, ca istoria arata ca nu foarte multe! Am o idee magnifica, le facem o tara undeva departe, pe modelul Israel, si-i trimitem pe toti acolo, cu siguranta asta ne va scapa de toate problemele.

Hai sa adopt o atitudine pozitiva: Ai trimitem pe toti care au intrat in Europa dupa 1900 (ca altfel tot raman ceva milioane bune) de unde au venit, cu forta, eventual o misiune d-asta NATO de democratizare pe undeva. Si daca confratii lor ca sunt aici de pe la 1600, gen turcii si tatarii de la noi, se oftica ca discriminam islamistii, ii trimitem si p-aia dupa ei, nu stiu unde, in Imperiul Otoman probabil, sau in Mongolia de unde au venit.

Si dupa aia? Pai nu mai dam vize la Rusi, ca astia au 10 milioane de islamisti! Romanii o sa voteze asta cu 99% probabil. Si nici la Orientul Mijlociu, in afara de evrei. Si intrerupem orice legatura cu Africa, Pakistan, Indonezia, Malaezia, etc. Ce facem cu China? Lasam doar oameni galbeni, bineinteles. Dar daca, va zic, dar daca… niste galbeni d-astia sunt convertiti la Islamism??? Ca Malaezia a fost in mare parte islamizata de un chinez??? Probleme minore. Astia din care sunt intre chinezi si indieni, sau indieni, eu zic pentru binele nostru sa-i evitam, ca nu stii niciodata ce sunt.

Dupa aia o sa se observe probabil o mica, mica problema cu globalizarea, cand niste tari musulmane o sa fie un pic reticente in a avea relatii cu o Europa curatata de islamisti. Dar nu e problema, bagam niste dictatori care sa hotarasca impotriva dorintei populare, asa cum am facut, si a functionat de minune, in Egipt, Pakistan, Iran, etc.

Pe bune, care e solutia magica stimati romani?

Ca voi ar trebui sa stiti cel mai bine, voi astia hoardele necivilizate, care in afara de faptul ca nu omorati pe nimeni, in mare masura pentru ca sunteti niste lasi, fara principii, si care n-ar lupta pentru nimic niciodata, nu va deosebiti cu nimic de arabii din ghetourile Europei? Si doi, dupa islamisti, oare e timpul sa-i trimitem si pe capsunari si zidari in tarile lor? Asta asa ca sa aparam civilizatia Europeana…

 

Advertisements

2 Responses to “Moarte teroristilor!!!”


  1. March 25, 2016 at 11:40 AM

    las comentariul ăsta aici doar ca să te urmărească SRI-ul. am schimbat zilele astea nişte mailuri cu unul pe care-l cheamă Mohammad Islam, deci presupun că sunt monitorizat 🙂


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: