19
Feb
16

Teneshi! Da movie!

sneakers

Ma uitam la filmul asta, care in ciuda titlului nu este poveste Fabricii de Teneshi De Dragasani, sau poate se scrie tenishi, habar n-am, chestiile alea odioase de unica folosinta pe care ti le bagi in picioare cand n-ai bani, sau vrei sa vezi cum e sa-ti sangereze talpile de la mersul normal, sau cand se cheama Converse si sunt un articol de lux.

Si apare in filmul asta cel mai prost conspirationist din toate timpurile, mai prost decat ala care zice ca lumea e un cub, sau chiar decat americanii care cred ca pamantul este plat si creat de Dumnezeu.

Asta zice: “Daca distrugem toti banii astia electronici, toti oamenii o sa ramana la fel de saraci, si o sa cream o lume noua si egalitara!”, pe scurt facem comunismul fara etapele intermediare in care trebuie starpiti prostii.

Problema e…
howitworks

Problema e ca banii virtuali, desi sunt si ai mei si ai bogatilor, doar unul dintre noi are doar bani virtuali. Cand dispar banii virtuali cine credeti ca o sa-si recapete situatia primul? Eu care o sa mor de foame, sau calcati de hoti, sau baiatul ala cu 15 badigarzi care traieste intr-un castel, cu 14 masini si doua vapoare si are suficienta mancare in frigider sa hraneasca o tara africana pana se descopera teleportarea?

Eu inteleg ca e foarte usor ca conspirationist sa cazi in extreme, dar totusi, oameni buni, un pic de logica, ca ne facem de cacat cand vin extraterestrii sa-i salte pe evrei in spatiu sau cand francmasonii o sa-l cloneze pe Iisus. Ce cacat, faceti de ras breasla!

Advertisements

0 Responses to “Teneshi! Da movie!”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: