26
Jan
16

Internetul e un cacat

Nimic surprinzator de altfel, rasa umana e un mare cacat. In afara de un mic procent de oameni, adica oameni, adica d-aia care cugeta, pula mea, adica oameni, restul e un cacat infect, nu e de mirare ca internetul e un cacat.

La un moment dat unii din micul ala procent au inventat chestia asta minunata numita internet, zona neexplorata a umanitatii si a spatiului, posibilitatea de a vorbi cu orice pulete de pe aceasta planeta instantaneu, genul de chestii din SF-urile alea bune, alea comuniste. O mare baltoaca primordiala de schimburi de idei si de comunicare libera si neingradita de viata reala de cacat.

Evident ca asta a durat vreo 2 zile, pana labagii standard s-au prins ca:
1) acilea e prea multa libertate
2) de acilea se pot face bani gramada
3) e ceva nou si nemaipomenit si nu exista poze cu copii de imbecili, caini, pisici, si alte obsesii ale imbecililor
4) nu e impozitat

Adica, pe scurt, rasa umana a gasit ceva nou, unde se ascundeau niste oameni noi, si s-a gandit ca e pacat sa nu se cace pe el, ca de, asta e mersul omenirii.

Initial orice om bagat in rahatul asta se temea, pe buna dreptate, ca o sa vina corporatiile si o sa se futa tot. Din fericire acest lucru, desi s-a intamplat, cum era de altfel de asteptat, e doar o mica parte nesemnificativa a cacatului pe care rasa umana l-a ingramadit de buna voie peste internet.

Adica basina corporatista ar fi fost limitata undeva, ai fi avut posibilitatea sa o mirosi de la distanta si sa stai deoparte, dar cacatul omului normal se imprastie peste tot, nu te poti feri de el.

Asa ca, in ziua de azi, ne confruntam cu grupuri, grupuri de rahati fiecare cu agenda lor de promovare a unui rahat sau al altuia.

In principiu mediul a ajuns la maturitate, evreii detin toate firmele mari, imbecilii si-au facut grupurile lor de sustinatori, toate corporatiile, guvernele si labele cu bani incearca sa-ti bage pe gat mesajul lor de cacat, exact ca-n viata reala.

Nu mai poti sa citesti un articol, sau macar un “rant” de 2 randuri, fara sa investigezi cine e cretinul si ce agenda promoveaza. Au disparut gentlemanii originali si au fost inlocuiti de “oameni” care vor sa vanda, sa convinga, sa futa, sa se dea smecheri si orice altceva in afara de comunicatie cinstita si schimb de idei.

Chiar era nevoie sa futeti si aceasta mica particica de rai? Evident ca era, pentru ca doar asta stiti, sa gasiti ceva misto si sa-l umpleti de cacaturile voastre meschine, de muisti, rasisti, frustrati, handicapati mintali, credinciosi, patrioti, ofensati, antreprenori, adica ceea ce se numeste absolut gresit in ziua de azi “oameni”!

Eu nu inteleg obsesia asta, frustrarea asta, de unde vine la rasa umana, ce-i face sa gaseasca un loc in care n-au ce cauta, si in loc sa-l evite sa se bage ca gloata in el si sa-l umple de cacat!?

Eu cand eram mic erau manelele la moda! Am vazut ca nu ma intereseaza si nici n-am pornit o cruciada, i-am lasat pe ei cu ale lor si eu am stat cu ale mele, nici n-am incercat sa ma integrez ca un muist si sa fac o melodie cu Jean de la Craiova featuring Roxette.

Chiar e imposibil sa traiesti si sa-l lasi si pe celalalt sa traiasca?

Ca sa-l parafrazez pe Diogene Cainele:
“-Sunt oameni pe internet?”
“-Nu prea, foarte putini?”
“-Pai ce, nu mai foloseste nimeni internetul?”
“-Ba da, e plin, n-ai loc de ei”

 

Advertisements

2 Responses to “Internetul e un cacat”


  1. February 16, 2016 at 6:51 PM

    E doar o reflectie a societatii, Dex 🙂 Unde se pot aduna mai mult de 2 oameni, de la grupuri mici se ajunge la comunitati, si restul e poveste. Normal ca unii se vor mai lideri decat altii, unii isi vand chestiile, altii isi spala rufele in public, unii au interese, altii merg cu valul, cate-un doxat se enerveaza, etc. People are pipăling 😛

    In rest, mi-e dor si mie de schimburi reale de idei, fara agende ascunse :)) In unele zile am impresia ca am uitat cum se face, cu atatea griji pentru sensibilitatile tuturor 🙂

    • February 17, 2016 at 11:57 PM

      Stiu ca e o reflectie a societatii, de la societate n-avem nici o pretentie, de la internet avem. Ma seaca nevoia asta a omului “normal” de a se baga in treaba altuia, doar asa ca sa se simta inclus, si ca sa normalizeze tot, la cel mai mic numitor desigur, sa nu cumva sa ramana cineva nesatisfacut.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: