17
Dec
15

Basarabia e Romania-ha-ha-ha-ha

Ma scuzati ca va distrug impulsurile patriotarde, dar Basarabia nu e Romania, decat daca Basarabia vrea sa fie Romania, lucru pe care nu-l prea vad.

Si da, recunosc, aseara i-am facut o laba lui Putin, dar prieteneste, absolut nimic gay in treaba asta!

Eu sunt de acord cu orice, absolut orice, initiativa de independenta statala! Oltenia? Go for it! Maramures? Covasna! O sa flutur steagul independentei la poarta! Ma cac pe toate impulsurile pseudo patriotice care zic ca ceva ne apartine noua sau lor, din motive cretino-istorice.

Trag linia la statul imaginar Israel, care exista doar pentru ca niste oameni s-au infipt atat de adanc in forurile altor tari incat au reusit sa creeze un frankenstat bazat pe supt bani si putere politica si militara de la altii. Dar, ca sa fiu consecvent, il accept si p-asta in ideea ca atunci cand cand infiltratia o va lua pe urmele Anei Pauker, si “statul” respectiv va disparea din istorie.

Revenind la subiectul zilei, ma agaseaza patriotismul asta de obsedati istorici! Moldova e a Romaniei, sau Moldova e a Rusiei, nimeni nu zice: “Bai coae, guzgan, barabula, etc. n-ati vrea sa alegeti voi pe cine vreti?”

Eu vad problema simplu! Vreti Moldova, stimati concetateni? Faceti Moldova sa vrea in Romania!

Pai bla, bla, propaganda Rusa, nevasta-mea a fatat 2 capre, vecinul are 3 carii, istorie, d-astea, libertate! Hai mai bine muie!

Traim in tara in care Covasna, cea mai saraca regiune posibila, vrea sa se desprinda! De ce? Propaganda ungara, rahat pisat, etnicitatea, alea alea, ma doare in cur!

Lasati-i frate sa se desparta, daca nu sunteti in stare sa-i convinceti sa stea cu voi. Poate dupa ce se despart, va arde avantul patriotic la cur si faceti din tara asta ceva la care Covasna chiar vrea sa se alipeasca!

Dar nu, dur-hur-hur, rusii ne-au luat Basarabia, Ungurii ne-au luat Transilvania (care sa fim seriosi, istoric au dreptul si la Valahia, daca tot ne scarpinam patriotic la coaie), Bulgaria ne-a luat Cadrilaterul, noi am luat Dobrogea, dar nu conteaza, ca e de cacat si ne trage in jos.

Lumea asta e nedreapta, si unii mai mari, sau mai coiosi, iau de la aia mai mici.

Eu am doar pretentia absurda ca aia care sunt luati sa consimta! Ca si-au luat teapa, ca au fost manipulati, ca au fost anexati cu pusca la tampla, ma doare in cur!

Daca voiau altceva trebuiau sa lupte!

Si da, ok, accept, desi e de cacao, daca ai puterea sa iei inapoi ce ai pierdut cu 50-100 de ani inainte, cand erai un labagiu, go for it! Dar pe mine tot ma intereseaza daca oamenii aia vor sau nu! Asa sunt eu ciudat!

Advertisements

4 Responses to “Basarabia e Romania-ha-ha-ha-ha”


  1. 1 july
    December 19, 2015 at 10:25 AM

    Beyyy, Constanta este a doua mare contribuabila la buget dupa Bucuresti. Cum te trage in jos?!

  2. December 19, 2015 at 5:12 PM

    Mi-e lene să caut acuma să dau un link, dară caută tu că ești mai harnic: la thailandia, în Koh Phi Phi sunt afișe cu „Nu servim israelieni”.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: