26
Nov
15

Ai dracu rasisti!

Evident ca urmaresc toata treaba cu avionul doborat de fortele luminii dupa 17 secunde de incalcare teritoriala grava!

Si pentru ca vreau sa fiu informat, spre deosebire de labagii care comenteaza pe Hotnews, tot ascult comunicatele de presa rusesti. Am incercat sa ma uit si la alea din vest, dar n-am gasit decat silicoane si scuze prostesti. Oamenii inteligenti vomita la chestiile astea, mie mi-au provocat doar o diaree usoara. Sunt bine! Nu sunt motive de ingrijorare!

Si de fiecare data cand vorbesc rusii astia ma apuca atacurile de panica, aparent “rusiski”, sau cum rahat se scrie, se aude rashistii, si tot stau si ma minunez de ce avioanele rasiste se lupta cu Isis cand aia nu sunt negrii, si de ce rusia face propaganda pentru rasisti!

Sunt convins ca explicatia se gaseste pe Hotnews, langa cele 15 stiri cu companii Israeline care au construit masina care merge pe apa (ce? n-au mai existat updateuri?) si cele 12 editoriale in care se explica cum un popor care statea cu curul in sus si-a luat, nemeritat, o pula in cur de la rusi! Turcii, grecii, francezii, evreii, nemtii si americanii nu mai sunt la moda…

Advertisements

2 Responses to “Ai dracu rasisti!”


 1. November 27, 2015 at 12:29 PM

  Fără a fi anti-american, dar nici rusofil, trebuie să spun și eu că ăia de la Hotnews sunt cidați rău de tot. Probabil ambasadele SUA, Israel, Franța, etc le livrează direct textele care trebuie traduse pentru site. Totuși prezintă informația în timp destul de scurt…deci pot fi frecventabili, în sensul că poți citi titlurile știrilor lor.

  • November 27, 2015 at 10:14 PM

   Stirile ca stirile, sunt previzibile, o data la 2 saptamani o descoperire extraordinara in Israel, 1 stire pe zi anti-rusa, de multe ori exclusiva pentru Romania, si in rest propaganda americana standard.

   Ce ma omoara sunt comentatorii, cantitatea de prostie e dureroasa…


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: