30
Aug
15

Marketarzii

doctoelittlepenis

Nu stiu cine a inventat termenul asta, asa ca o sa zic ca l-am inventat eu. Hei, daca a functionat pentru Facebook merge si pentru mine.

Deci, ce inseamna marketard? Este un practicant al marketingului si… atat! Daca cumva esti un astfel de parazit, felicitari, sunt convins ca te poti uita in oglinda, doar prin prisma faptului ca alternativa e taximetria, sau poate resursele umane, sau badigardia.

Acesti oameni au rolul de a-ti baga pe gat chestii pe care nu le vrei, folosind unelte variate cum ar fi minciuna! Minciuna si nesimtirea! Minciuna, nesimtirea si o doza extrem de mare de sociopatie! Nimic asemanator cu inchizitia spaniola!

In mod normal as fi alarmat de aceasta breasla, dar, din fericire, cei care ajung sa faca aceasta meserie, nu au capacitatea de a rationa. Deci sunt relativi begigni, pentru unul ca mine. Cei drept toti prostii pacaliti de astia ma trag si pe mine in jos, dar asta e alta poveste.

Cum gandeste un marketard?

Pai Dex se joaca Counterstrike, deci ii plac jocurile cu pistoale, deci avem marea ocazie de a-i vinde inca 20 de jocuri cu pistoale si de a ne imbogatii, ca la de care ne-a povestit seful care a facut 1 miliard vanzand vibratoare pe post de pikamere. Observati ca nivelul logicii este corespunator unui copil de 3 ani.

Cum gandeste un om normal?

Ce face ba Dex asta? Se joaca 2 ore de Counterstrike in fiecare zi, dupa 7 in timpul saptamanii, in weekend cateodata si in timpul zilei. Pai in pula noastra, daca se joaca cacatul asta, nu mai are timp sa joace alt cacat. Pai si atunci la ce sa-l enervam? Hai sa asteptam sa se plictiseasca si atunci sarim pe el cu o noua oferta! Ca daca ii dam 20 de mailuri acum ne baga in spam si nu mai ia nimic de la noi.

Ce o sa zica un marketard!

Pai cu atitudinea asta n-o sa vinzi nimic. Spre exemplu stiu eu o baba care n-avea dupa ce sa bea apa si am convins-o sa-si faca un credit, si n-a putut sa-l plateasca si i-am luat apartamentul si mi-am scos 2000 de euro comision.

Ce o sa zic eu!

Imi cer scuze, am gresit! Cu siguranta marketingul este o meserie foate potrivita pentru viermii intestinali.

Advertisements

0 Responses to “Marketarzii”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: