26
Aug
15

Omul Vechi + TVA

Top5DogShit

Lenin zicea: “Orice femeie de servici ar trebui sa poata conduce o tara!”. Imbecilii evident au inteles ca tara va fi asa de usor de condus incat orice analfabet va fi in stare. In realitate comunismul era ideea de a ridica omul la alt nivel, atat de sus incat si cei mai de jos vor fi capabili de ceva. Orice! Ca nu prea poti sa ai pretentii. Ideea “omului nou” nici nu e o inventie comunista, dar, din pacate, e tot pe cale de disparitie.

Dupa ce a picat “comunismul” s-a inghitit pe nemestecate ideea “comunismului utopic”! Domne comunismul a picat pentru ca nu si-a dat seama ca oamenii sunt niste muisti, capitalismul e bun pentru ca se bazeaza pe ideea ca omul e muist. D-aia a picat si revolutia franceza, d-aia n-avem nici salariu minim, sau concediu de maternitate, pentru ca omul nu se poate imbunatatii. Vezi sarcasm.

Nivelul urmator este evident Ponta! Ponta este reprezentantul cel mai de seama al celui mai de cacat capitalism posibil!

El este omul care s-a resemnat, si nu numai ca s-a resemnat, nici nu stie altceva, nici nu-si poate inchipui ca exista alta varianta, el e melteanul care dupa ce a fost la 500 de hoteluri de 5 stele tot se sterge cu perdeaua la cur, ca hartia igienica era gratis si a luat-o pentru acasa. Pentru el, ce e e, si asta e bine, asta e perfect, asta e tot ce ne dorim, numai sa fie legal (adica sa-si traga comision).

Asa ca babuinul incearca pe toate caile sa legalizeze toate spagile posibile!

Barmanii iau spaga? Sa-i taxam! Medicii iau spaga? Sa-i taxam! Oamenii se caca in mijlocul drumului? I-am taxa, dar n-au bani, plus ca jumate dintre votanti se caca in mijlocul drumului!

Ponta este imaginea vie a ideii ca nu conteaza prin cati cacati calci, atata timp cat ai apartament cu debaraua daramata, perete de sticla si BMW in fata blocului.

Intr-un fel Ponta este foarte asemanator cu mine. Amandoi credem ca tara asta va sfarsi la un moment dat intr-o explozie de cacati de caini si pisici, manele, silicoane, masini scumpe si mult prost gust. Diferenta dintre noi doi este ca el e perfect adaptat lumii asteai, pe cand mie mi se pare o grozavie care ar trebui bagata in carantina si dezinfectata cu napalm.

Dar de, eu sunt un bou cu 10 cititori, iar el este un om politic care excita milioane! Asa ca, va doresc sa va bucurati in continuare de ruine, cacati, manele, lasitate, prostie, violenta, nesimtire si toate celelalte beneficii ale Romaniei moderne.

Advertisements

0 Responses to “Omul Vechi + TVA”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: