30
Jul
15

Vizitati Israel

vizit_azrael

E plin de fete frumoase, plaje, libertate, democratie, ospitaliatate si d-alte astea. Ca sa citez un expert (sunt absolut sigur ca asta e luata de pe o brosura): “Primul lucru pe care il observi este normalitatea!”

Te-ai astepta ca in Israel sa fie un iad, pentru ca vezi la televizor cum sunt atacati zi de zi de arabi dementi care s-au infiltrat cumva in micul lor paradis evreiesc. Istoric vorbind nici n-au existat arabi in Israel, pentru 2000 de ani acolo au trait numai evrei, pana sa vina ceilalti evrei omorati in Holocaust si sa se stabileasca in casele pe care niste forte reactionare scrisesera mesaje in araba, gen “Familia Inginer Mansour” si alte provocari d-astea antisemite.

Daca esti homosexual, Israelul e tocmai ce iti trebuie:

gaysrael

O oaza de toleranta de toate felurile, asta pana se intampla cate o eroare d-asta. Este totusi imbucurator cum fortele de ordine au reusit sa-l aresteze pe acest descreierat, care a injunghiat 6 oameni, mai ales in conditiile in care arabii care arunca cu pietre sunt impuscati in legitima aparare din tancuri. Cam 3 pe saptamana, ca este pace, e pacat sa moara oameni nevinovati aiurea.

Daca esti crestin, exista o organizatie crestina care te va duce pe gratis la locurile sfinte, ca sa realizezi cu proprii ochi cat de misto este poporul ales, si cum tolereaza ei chiar si religiile care le-au furat painea de la gura. Ah, si probabil o sa-ti zica popa si ceva de Iisus, desi nu cred ca scrie pe vreo tablita, ca de, Iisus nu exista.

Una peste alta miliarde de oameni nu pot sa greseasca*! Daca esti crestin, sau evreu, sau ai scris ceva de rau de evrei pe vreun forum, sau ai o egzema nasoala la picior, sau crezi ca nu vine apocalipsa fara ca evreii sa se mute toti in Israel (ceea ce in sine e o discutie ce merita continuata), exista o singura solutie: “Viziteaza Israelul!” (* exceptind miliardele de antisemiti care i-am oprimat pe evrei)

Eu am fost acolo, sper pentru ultima data. Chiar n-am remarcat nimic in afara de mizeria generalizata in care se scalda cartierele arabe. Cum zicea un coleg: “Arabii astia sunt niste jegosi!”. Evident colegul era un cretin, si eu pe langa el, pentru ca chiar m-am gandit la chestia asta! Mai tarziu am realizat ca nici eu nu-mi spal singur strada, nu-mi repar singur drumurile, desi nu sunt un arab jegos, si daca primaria decide maine sa nu mai curete pe strada mea, si eu o sa par un jegos, poate si arab, daca sunt bronzat.

Intr-un final trebuie sa recunosc ca brosura este adevarata: “Primul lucru pe care il observi este normalitatea!”

Normalitatea cu care trateaza viata niste rasisti care locuiesc, in parte, in case eliberate cu forta. Normalitatea cu care iesi la bere cu colegul de servici Israelian care a doua zi trece cu tancul peste niste oameni. Normalitatea cu care se gandesc ca nu e bine sa fie niste paraziti, dar nu fac nimic ca sa iasa din situatia asta, ba din contra. Normalitatea cu care distrug orasele istorice doar ca sa lase impresia ca ei sunt acolo de 2000 de ani. Normalitatea cu care fac volunariat pe internet ca sa promoveze niste minciuni abjecte, pe care, cei mai multi, este drept ca le si cred.

Dar sa nu o luam pe aratura, acesta este un articol turistic, asa ca vizitati “mica tara de rahat” pentru care ar trebui sa inceapa al treilea razboi mondial. Daca nu cumva a inceput deja?

Advertisements

5 Responses to “Vizitati Israel”


  1. July 31, 2015 at 8:58 AM

    Aha! Când scriai de dragoste erai mai cool!

  2. August 1, 2015 at 7:07 PM

    Io am un amic ovreu din Tel Aviv, de câte ori vorbesc cu el cică a mai tras o orgie cu nevastă-sa și alți ovrei de pe acolo. Povestiri desprinse din cele mai pornache filme pornache, zău așa! Tare păcătos îi poporu’ ales, maică.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: