01
Jul
15

Caritate

Am mai avut un articol despre cum actele de caritate sunt un cacat care au rolul de a-i tine pe bogati bogati, si pe prosti linistiti.

Acum, printul Bin Talal, din Arabia Saudita, altfel cunoscuta si sub denumirea de curul nedezvoltat al planetei, a promis ca va dona o caruta de bani, pentru, printre altele, “a da mai multa putere femeilor”.

E adevarat ca nu elaboreaza, poate ca atunci cand isi violeaza vreo sclava ii va da voie sa-si aleaga pozitia. Dar nu asa de fiecare data, ca sa nu se creeze un soc cultural, pe care mintea subdezvoltata a femeilor, nu-l poate procesa, o data din zece, si numai atunci cand nu-si aduce si prietenii, ca nu se poate sa se faca ditamai printul de cacat.

Pentru labagii care acum fac spume la gura ca arabii sunt muisti, sa nu uitam ca astia sunt prietenii cei mai de incredere ai evreilor si americanilor. Relax, sunt ei mai ciudati, dar sunt baieti de treaba!!!

Evident, unul dintre jurnalistii aia mitologici de care tot auzim in ziare si in filme, gen aia care au oprit razvoiul din Viet-Nam* (*dupa 15 ani), ar fi putut sa puna intrebarile urmatoare, foarte pertinente:
– Bai coaie, de unde ai tu 35 de miliarde?
si
– Bai coaie, la voi femeile sunt omorate daca uda capacul de la WC cand se asaza pe el, nu crezi ca le-ai putea “imputernici” un pic altfel? Gen, doar tortura, sau 1000 de bice cand uda capacul?

Acum stim cu totii ca femeile sunt proaste, e demonstrat stiintific in atatea filme, si prin faptul ca eu sunt nemaritat, dar totusi cred ca si ele isi dau seama ca un om care are 35 de miliarde de dat, daca nu cumva i-au picat de undeva din cer, este un psihopat periculos care trebuie evitat, daca nu poti sa-l dai prin pene si smoala si sa-i dai foc.

Dar una peste alta, nici nu poti sa lasi femeile asa, sa faca ce vor ele, ca se intampla asta:

Advertisements

0 Responses to “Caritate”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: