23
Jun
15

Achivement unlocked

achievetunlocked

Ma felicita WordPress ca am facut 4 ani de cand m-am inscris.

Nici nu stiu ce e mai trist, ca nu stiu cand si de ce m-am inscris, ca nu mi-am dat seama ca au trecut patru ani, ca nu-mi amintesc nimic din astia patru ani decat mormanul de rahaturi care mi se tot intampla de vreo jumatate de an, sau ca am ramas fara bere si n-am nici macar o tuica de back-up prin frigider,

Gata, m-am linistit! Am reusit sa mai cumpar 2 beri! Aparent, desi eu sunt deja beat, este doar ora 9:15, blestemati sa fie tinerii si orarul asta ciudat, in care ora de discoteca vine la 2 o ore dupa ce eu deja dorm. Pe vremea mea nu era asa!

Acum, banuiesc ca, pentru orice bloger de succes este momentul in care recapituleaza cum a ajuns atat de sus si ce sacrificii a facut, si in care multumeste cititorilor si chestii d-astea comerciale. Asa ca asta o sa fac si eu!

Mi-am inceput cariera de blogger pe Yahoo 360 dupa ce o unguroaica sexoasa, actualmente balena, m-a parasit fara motiv. Am avut instant un succes enorm, dupa vreo 6 luni, la vreo 8 texani care n-aveau ce face! Asa s-a dezvoltat o prietenie pe viata cu niste oameni care nu mai ma tin minte.

Corectie! Aparent ma mai tin minte, ca am intrat pe Facebook sa le zic ca americanii sunt prosti, si m-au injurat de mama.

Urmatorul pas, in dezvoltarea mea blogeristica, a fost evident blogul lu’ Milogul, care aparent mai e inca al treilea rezultat pe Google daca cauti “milog”, lucru pe care nu-l face nimeni, din motive de “denial” evident (fun fact: daca cauti “denial” blogul lu Milogu e pe pagina 13). Aici am invatat sa mai pun cate o virgula, pe ici, pe colo, sa injur mai putin, si sa ma uit pe tot felul de site-uri ca sa vad cat de bine cotat sunt! Aparent locul 7000 si ceva este pentru castigatori. Ii multumesc Milogului ca m-a primit, desi el a aparut in carte, si eu nu, lucru care merita macar un jihad, dar trec cu vederea!

Apogeul este bineinteles acest blog!

Un lucru bun, sau rau, e ca nimeni nu mi-a curmat macar suferinta!

Dar, tinand cont ca mai am 2 beri, prevad ca macar peste inca 4 ani o sa am aceesi surpriza cand ma felicita WordPress! Macar nu le ingras contul la evreii de la Google, nu ca ar avea nevoie de mine, dar whatever, poate un Palestinian mananca acum o supa la plic prin efortul meu (ne)spectaculos.

Hai la multi ani stimati cititori si cititoare! Daca n-oi muri oi mai scrie, dar daca mor va bantui in versuri mancav-as!!!

Acum ma scuzati, ma duc sa-mi satisfac nevoia de abuzuri jucand Counterstrike bine pilit. Cu mult noroc n-o sa ma dea afara in cele 3 pauze de pipi pe care le fac la 10 minute!

Advertisements

12 Responses to “Achivement unlocked”


 1. June 23, 2015 at 10:08 PM

  La mulți ani, Dex! A scos Miogul o carte?

 2. June 23, 2015 at 10:55 PM

  Știu că ții la anonimatul tău, dar mi-a făcut mare plăcere să te cunosc chiar și așa!
  La mulți ani, cu drag!
  Oricând poți avea o carte.
  Trebuie doar să îmi dai o adresă a cuiva, în care crezi tu, și îți trimit una.

 3. June 24, 2015 at 8:27 AM

  ce chestie, şi eu am fost părăsit de curând de o tipă sexoasă! dacă e doar pe jumătate unguroaică se pune?

  hai la mulţi ani!!!

 4. 11 Boxatul B-Rex
  June 24, 2015 at 10:31 PM

  nu fiti xenofobi (pardon, zoofili) cu balenele!


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: