03
Jun
15

Deshtu lu Satana

Astia mai batrani, probabil au prins “moda”, sau cumva au vazut un ciudat care a prins moda de a avea o unghie mare si odioasa la degetul mic de la mana. Nu mi-e foarte clar ce perversiuni sexuale implica treaba asta, probabil niste perversiune super meseriase, ca altfel nu vad cum te-ai apropia de un asemenea om, si, da, recunosc, ca eu nu prea mai sunt la curent cu perversiunile meseriase, si nici macar imaginatia nu mai e la curent, dar cumva imi vine in cap un singur lucru:

“De fiecare data cand un barbat isi lasa o unghie sa creasca, imensa si gretoasa, la degetul mic, Satana fute un Unicorn!”. Si in ciuda faptului ca suna cumva nasol, cu asta chiar n-am nici o problema, personajele imaginare sunt si ele oameni si au dreptul sa se futa, prin consimtamant, intre ele.

Pe mine ma deranjeaza unghia aia. Si dupa ce trec peste sentimentul de greata, ma deranjeaza si mai mult ca nu stiu la ce foloseste!!? O fi vreo chestie d-asta barbateasca, de masculinitate primitiva, gen parul pe spate, care excita femeile? O fi vreo metoda babeasca de a te auto-opera de hemoroizi? Ca m-as baga, decat sa ajung prin spitale! Ce pana mea e, ca ma depaseste?

Somez posesorii de unghie mare si ascutita la degetul mic sa dezvaluie secretul, fie el si iudeo-masonic, promit sa nu zic, dar mor de curiozitate!

Apropo, mi-am adus aminte, nu e doar imaginatia mea, unghiile alea odioase chiar mai exista!

Advertisements

5 Responses to “Deshtu lu Satana”


 1. June 4, 2015 at 5:46 AM

  Și aci la orezari se poartă unghie d-aia. E un semn de statut social și bunăstare, înseamnă că nu ești nevoit a lucra cu mâinile, deci nu ești un sărăntoc de-și câștigă pâinea meșterind. Și pe mine mă dezgustă.

 2. June 4, 2015 at 9:57 AM

  io ştiam că moda aia a pornit din vest, de unde ăia mai şmecheri trăgeau cocaină de pe unghia aia. şmenarii de pe alte meleaguri au văzut unghia dar nu prea au ştiut la ce foloseşte, s-or fi gândit că-i pentru scobit prin diverse orificii 🙂

 3. 5 Boxatul B-Rex
  June 20, 2015 at 8:34 PM

  unghia respectiva se numeste solnitzar! pt ca baietii care o poarta sa-si poata lua sarea si sa o presare pe mancare. nici vorba de cocaina! droghistii aia sunt mai educati!


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: