08
May
15

Imi place comunismul

stalin

Si prin asta o sa-mi pun in cap intreaga Romanie! Ceea ce inseamna ca am castigat! In momentul in care toti romanii au o parere diferita de a ta, e de bine frate, pentru ca romanii au reusit in toata istoria lor sa fie cel mai de cacat popor posibil. Zice George Damian, si nu numai, si nu ma dau mare ca-l citesc doar ca sa castig fani, imi place omul, ca ortodoxismul este parte din identitatea noastra nationala! Si are mare dreptate! Si d-aia trebuie starpit, si urmasii urmasilor ortodoxilor trebuie prajiti cu napalm, dati prin Ziklon B, si apoi clatiti bine prin Agentul Orange.

Nu inteleg treaba asta cu identitatea, si cu respectul pentru istorie la Romani. Imi suna a milioanele alea de evrei care intrau de buna voie sa fie omorati, doar asa, ca ca li se parea ca asa trebuie, sau ma rog, asa spune legenda, pardon, istoria.

Practic, orice lucru care ti se pare ca face parte din identitatea asta nationala, trebuie eliminat. N-ai cum altcumva! Identitatea asta nu ne-a adus nimic bun. Acum nu zic sa aruncam pruncul o data cu apa din cada, or mai fi cateva caractere nationale care nu sunt nocive, dar nu alea importante. Alea importante, gen istoria, religia, cultura, folclorul, alea trebuie distruse, daca vreti sa iasa ceva.

O sa ziceti, cei mai inculti dintre voi, ca comunismul l-am incercat deja! Si ca ar trebui eliminat si asta! In realitatea comunismul l-am supt cum am supt si Imperiul Austro Ungar, si Imperiul Otoman, si prietenia cu Rusia, si cu Franta, si cu Germania. Adica, daca ne obligati, noi suntem capabili sa ne prefacem pana la moarte! Eventual ne prefacem ca turnam si vreo 10 colegi la securitate! Dar cand s-a daramat sandramaua nu a mai ramas nici un comunist, toti au devenit capitalisti si nationalisti si ortodoxi!

De ce comunismul? Din lipsa crasa de cultura! Pentru ca este singurul sistem, pe care il cunosc, care are un plan! In afara de rasism, si copilul sau mai la moda, zionismul, care are un plan doar pentru aia de o anumita culoare, si de nationalism care are un plan, dar planul e sa ne simtim bine pentru ca suntem ceea ce suntem, ceea ce e prost pentru noi, si de nazism, pe care nu-l pot accepta pentru ca nu stiu nimic despre el, si oricum daca zic nazism toata lumea incepe sa faca spume la gura fara sa stie de ce. Ar mai fi capitalismul, ideea ca oamenii cu bani doresc binele comun, si feudalismul care se bazeaza pe ideea ca daca te futi in familie nu e nici o problema, ambele niste glume proaste!

Deci raman la comunism! Pentru ca are un plan, si planurile sunt importante! Asta e de fapt primul lucru pe care ti-l spune o carte de “self-help”: “fa-ti un plan si tine-te de el!”. Ok, planul poate nu merge, dar macar ai incercat. Si daca ai urmat un plan sunt mari sanse sa te fi dezvoltat in vreun fel sau altul. Adica tot e bine! Mult mai bine decat labareala carecteristica pe care am incercat-o pana acum: “Stai ca poate regele/patriarhul/sultanul/presedintele/dictatorul/generalul asta o sa faca ceva pentru noi!”

Deci comunism! Incercam ceva, vedem daca merge, daca nu merge, speram sa nu ne auto-distrugem, ca ultima data, dar daca totusi ne luam iara muia, macar ramanem cu spitale, poduri, camine culturale, doctori la sat, fabrici, si inca alte chestii nerentabile, dar care ne ajuta pe ici pe colo. Plus ca am mai integrat niste tigani, lucru benefic pentru societate, dar care se uita usor.

Si in plus, comunismul ne arata ca poti ajunge cineva si daca arati penibil. Vezi poza cu Stalin de mai jos:

stalin_tanar

Asta daca n-o fi, de fapt, o poza cu tiganul ala din “Pisica alba, pisica neagra”…

Advertisements

2 Responses to “Imi place comunismul”


  1. May 20, 2015 at 2:06 PM

    Avem un plan, acum ce facem cu el? Suntem români, deci îl schimbăm pe motiv de las-o bă că merge așa!


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: