11
Feb
15

Inca o statistica

Au mai murit trei musulmani. Nici o stire, inca o statistica fara insemnatate pentru omenire. Ce daca au murit in America, nu e nici un atentat terorist. Cand mor musulmanii nu e o stire! Nu conteaza cat de nevinovati sunt, cate sute sunt, nu conteaza nimic, publicul nu e interesat de stirile astea. Publicul e foarte interesat de musulmani tampiti care omoara evrei. Nu o sa fie nici o mobilizare a politiei americane sa protejeze comunitatile de musulmani, nu exista fonduri, musulmanii n-au cumparat parlamentari, nici sefi de politie, nici nu au sefi la BBC.

Apropo, BBC se intreaba daca aceasta crima ar fi trebuit publicata? Se pare ca ei n-au avut loc pe pagina sa o publice. Nimic ciudat aici. Cineva s-a gandit ca poate publicul britanic nu e interesat de crime. Si acel cineva este Danny Cohen, ca de obicei un englez, get beget, care nu intelege de ce conteaza cand mor musulmani. Ai uram domnului Cohen bun venit printe oameni atunci cand intentioneaza sa devina om. Sunt convins ca acelasi domn ar fi gasit loc pentru prima pagina pentru a-i apara pe Polanski sau Woody Allen, desi sunt un pic cam pedofili.Hai sa nu fiu magar, unul e pedofil, celalat doar s-a insurat cu fiica adoptiva! Nimic ilegal, nimic normal.

CNN in schimb e calare pe stirea respectiva, ca orice organizatie media de inalta clasa:
cnn3muslim

Adica dupa stirile cu un capitan italian de vapor condamnat la puscatie, ultima bomba care zice ca ISIS recruteaza la greu (fix azi) si faptul ca DSK fute cu bile de rulment, adica stiri de mare interes pentru publicul american. Publicul ne-musulman american, ca cei 2 milioane de musulmani (doar atat? pai si panterele negre, si Malcolm X, si Muhammad Ali…) ar fi fost intreresati sa afle ca niste nebuni s-au apucat sa-i omoare in masa.

Dar asta e minunata lume libera si democratica pentru voi, adevarul e doar ala care apare la TV, nu conteaza cine moare si de ce.

Advertisements

4 Responses to “Inca o statistica”


  1. February 12, 2015 at 7:53 AM

    eheeeei… ce îmbrânceli ieşeau la băute în liceu pe piesa asta :))
    încă n-am citit textul.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: