28
Jan
15

nevestele din cretinville

vagina

Ma plimbam si eu pe internet, ca de obicei in incercarea de a invata de la cei mai buni, si am ajuns la niste ucigasi in serie. Nimic anormal pana aici. Partea anormala a aparut cand mi-am dat seama ca unul dintre ei era insurat de 30 de ani. Si asta in ciuda faptului ca avea vreo 2 ordine de restrictie facute de niste demoazele pe care le urmarea in scopuri, sunt sigur, complet inocente.

Profilul ucigasului in serie de la Jewood e ala al baiatului antisocial, care nu poate fute nimic, si masa tot il bate la cap sa se insoare, si el saracul ar vrea, dar mai degraba ar fute ceva decat sa schimbe niste scutece, adica, pe scurt, profilul meu. As putea probabil sa-i dau in judecata, pentru ca mi-au intinat imaginea, si asta o sa fac atunci cand Redtube o sa aiba o pana de curent, si Youporn o sa fie interzis de biserica ortodoxa.

In realitate majoritatea ucigasilor in serie, nu numai ca sunt americani, dar au avut si o viata de familie absolut normala.

Acum fiecare incearca sa gaseasca scuze pentru vita care in 30 de ani n-a inteles nimic. Pentru ca toti am avut experiente cu oameni apropiati care s-au dovedit super muisti ulterior. Sau ma rog, noi aia care mai si iesim din casa. Dar, pana mea, 1 an, 2 ani, hai, cu bataie, 3 ani, cat iti ia pana ii zici lu’ barbactu: “Bai pula, tu omori si dezmembrezi femei si pe mine nu m-ai luat niciodata?”

Si apoi, stau si ma gandesc, al experienta mea limitata cu femei in relatii. Experienta mea limitata e ca femeile au o boala de piele care le impiedica sa stea singure. Nu toate, feministele n-au, ca astea ma dau in judecata, curvele dracu! Dar majoritatea par sa aiba problema asta: “Vai nu ma iubeste nimeni de o saptamana si incep sa o iau razna, hai sa sar pe primul prost si sa traiesc cu el toata viata!”. Mai exact femeile se comporta ca barbatii urati si fara calitati de socializare.

Pe bune, daca stau sa numar pe degete toate femeile pe care le-am cunoscut si care erau cuplate cu un barbat pe care in desconsiderau pentru ce era prost, nespalat, urat, plictisitor, etc., dar pe care nu-l paraseau pentru ca le era frica ca nu le va mai iubi nimeni, ajung ucigas in serie, ca-mi trebuie 100 de degete si eu n-am decat 21.

Whatzup whit dat? Cum zice fata din poza, vaginul bate coaiele, cat de greu e sa il incordezi, sa scapi de prost si sa cauti ceva mai bun? Eventual gasesti un ucigas in serie, ca ala macar are ce sa-ti povesteasca noaptea inainte de culcare, nu vorbeste despre ce facturi a completat ca meseriasul la servici.

Hai, putina incredere in voi fetelor!!! Ca ma faceti de ras, si e pacat, pot sa ma fac singur de ras mult mai bine!!!

Advertisements

5 Responses to “nevestele din cretinville”


 1. February 1, 2015 at 9:09 PM

  Problema cu ăștia de ucid în serie e că, dacă-s psihopați sau sociopați, au talentul de a părea perfect integrați în societate (,,vai dar părea un om așa de bun”), și e o trăsătură stabilă a lor, nu una care ține doar un an, doi sau trei.
  În plus, câți oameni își chiar cunosc partenerul de viață, dar așa pe bune? Dacă ar fi mai mulți criminali în serie, ar fi mai evident cât de incapabili să ne cunoaștem și să comunicăm suntem.

 2. February 2, 2015 at 2:59 PM

  Vecinul meu arunca apa clocotita peste adolescentii care stau la scară să prindă wireless de la el. Ceilalși vecini sunt de părere ca e un om painea lui dumnezo si ca parolele sun lucrul diavolului.

 3. March 10, 2017 at 1:42 PM

  Wonderful exoapnltian of facts available here.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: