14
Jan
15

Lasati musulmanii sa vina la mine

birmingham

Campania media anti-musulmana, sau mai degraba anti-araba, pentru ca orice prost asociaza  musulmanii cu  kufiya , pentru ca e greu sa citesti o carte sau o wikipedie, sa vezi cati musulmani sunt in Indonezia, India, Nigeria sau Bangladesh. Evident ca e si util sa asociezi musulmanii cu arabii, ca pana la urma asta e toata ideea, nu religia ii fute pe unii, ci nevoia de a-si justifica cumva interesele economice, sau pur rasiale.

Exista tot felul de teorii, cu statisticile astasate, despre cum musulmanii nu sunt oameni, despre cum sunt inapoiati si ii urasc pe ceilati, despre cum sunt incapabili de gandire coerenta, stiinta sau umor. Statisticile iti pot arata ce vrei tu, mai ales daca ai un motiv ascuns pentru a le face.

Romanii ca de obicei, pentru ca sunt niste persoane inclinate genetic spre a pupa in cur conducerea momentului, au adoptat pioniereste aceeasi impresie. In curand o sa vezi tigani care se feresc de arabi.

Este nesemnificativ faptul ca noi avem istoric o populatie musulmana destul de mare, care n-a deranjat pe nimeni. Cumva musulmanii aia pe care ii vezi la televizor sunt momentan altii decat astia ai nostrii. Asta pana cand te prostesti suficient si o sa incepi sa-i iei la bataie si p-astia de p-aci, ca sigur pun ei ceva la cale.

Eu nu sunt impotriva rasismului, am mai zis asta, eu nu sunt impotriva a nimic care este dovedit stiintific. Chiar sunt dispus sa vad un studiu in care sa-mi spuna ca musulmanii sau arabii sunt niste innapoiati mintali care vor sa ma omoare (studiile evreiesti nu se pun, sa fim seriosi).

Ce as vrea de la studiul asta ar fi:

– tara musulmanilor respectivi a fost de curand bombardata, sau i s-a impus un dictator, sau o revolutie la care au murit mii de oameni? (Iran, Irak, Afganistan, Libia, Siria, Somalia, Yemen, Arabia Saudita, Egipt, Bahrein)

– tara musulmanilor respectivi a fost ocupata de emigranti din Europa sau America, oamenii au fost omorati sau alungati, iar cei alungati nu mai au dreptul sa se intoarca, iar cei ramasi traiesc sub atacuri armate continue, fara a avea acces la necesitatile de bun simt gen apa, mancare, locuinte, dreptul de a circula liber? (Palestina)

– dintre “teroristii” musulmani, cati sunt oameni extrem de saraci care n-au acces la educatie sau la un nivel de trai decent si ar alege orice solutie care sa le hraneasca familia?

– cati teroristi musulmani sunt de fapt, daca incercam pentru un moment sa nu mai asociem cuvantul “terorist” cu arabii musulmani? Adica Columbine nu e terorism, Boston e terorism. Nu esti arab nu esti terorist suna rau de tot a rasism, dar nu e problema, facem calculele si incep si eu sa-i urasc pe arabi.

Eu am un criteriu simplu anti-rasism:

Cand cineva iti spune ca niste oameni nu sunt oameni fute-l in gura. Oamenii sunt oameni pe toata planeta. Ideea asta ca arabii isi omoara copii ca sa ii faca de cacat pe evrei e o tampenie. O tampenie rasista si criminala de altfel. Arata-mi motivatii umane pentru faptele unor oameni si eu pot sa-i urasc, sa-i desconsider, sau poate sa-i inteleg. Dar nu ma aburi cu propaganda de-asta fumata de 2000 de ani ca nu sunt asa de prost!

Advertisements

4 Responses to “Lasati musulmanii sa vina la mine”


 1. January 15, 2015 at 8:04 PM

  Acuma, nu știu cu musulmanii în Birmingham, dar ne-albi clar îs mai mulți decât albi acoloșa. Nu știu ce nații ori de unde îs ne-albii, dară în Birmingham albii îs cică o minoritate. Altfel, io nu-i primesc pe musulmani că n-am cu cine bea o bere și dacă nu-i alcool ce rost are?

 2. 3 animal00
  January 27, 2015 at 11:27 AM

  in timpul caftului Irak-Iran, baietii din Iran foloseau femei, copii si prizonieri pentru deminare. Deci, folosirea copiilor pentru a face pe martiru nu e musai imposibila.

  In Indonezia 40 de pusti au fost umiliti pentru crima de a asculta punk/rock.

  in zonele cu razboi, musulmanu omoara musulman, ca e musulman de tipu celalalt…

  hai sa nu ii plangem si sa vedem iar conspiratii iudeo-americane. Religia abrahamica suge tare. Dar, evolutia ei la musulmanism suge infiorator.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: