18
Dec
14

Epidemia de antisemitism

balotelli_tweet

Abia am scapat de ebola, ca sa nu mai pomenesc de gripa aviara, porcina si bovina, de calvitie si impotenta, ca o alta epidemie ne bate la usa:

Epidemia de antisemitism!!!

A nu se confunda cu ura fara de arabi si musulmani, care nu exista, este doar “random checking”.

Stiu ca toti aveti televizor, si stiti deja lucrurile astea, dar, pentru a-mi face datoria de om de bine, o sa isiruiesc inca o data simptomele acestei boli:

1) Antisemitismul apare fara nici o justificare pe toata suprafata globului. Din Africa, pana in Antarctica, exista persoane care sunt, sau au fost lovite de aceasta boala. Spre comparatie, anti-bozgorismul apare cu precadere in Turnul Severin

2) Oricat de inteligent ai fi, oricat de aparent normal, antisemitismul poate sa te infecteze. Printre vinctimele celebre se afla oameni ca Henry Ford, Mahatma Ghandi, sau, mai aproape de noi Ion Luca Caragiale, sau Nicolae Paulescu (ala care a descoperit insulina dupa Israel Kleiner)

3) Simptomele bolii includ dorinta de a nu vedea evrei la TV in fiecare zi, incapacitatea de a aduna pana la 6 milioane de morti evrei la Holocaust, idea ca Palestina ar trebui sa apartina localnicilor si alte lucruri ilegale.

4) Simptomele avansate includ umilirea publica, incapacitatea de a-ti desfasura activitatile zilnice din cauza ca esti asaltat de plangeri ale evreilor si dorinta de a sarbatorii Craciunul cu toate ca stii ca unii oameni sunt ofensati de Iisus (nu, nu ateii. nici negrii. nici musulmanii. altii….)

5) Nu exista explicatii exacte despre ce anume declanseaza aceasta boala. Este exclus evident faptul ca boala sa fie activata de proximitatea poporului ales. Cel mai probabil ea provine din ura interioara incontrolabila, si lipsa de satisfactii profesionale, ca in cazul lui Mel Gibson.

6) Cum poti sa te vindeci daca urasti evreii? Medicii de la TV spun ca cea mai simpla metoda este sa te uiti la TV si sa incepi sa urasti arabii, ca toti oamenii normali. Sau rusii si comunistii, dar nu pe Lenin, sau Marx, din motive evidente. Putin se pare ca e ok, poti sa te concentrezi asupra lui Putin.

Cu umila speranta ca v-am ajutat cat de cat sa va protejati de aceasta boala, va multumesc pentru atentie!

Advertisements

3 Responses to “Epidemia de antisemitism”


  1. December 26, 2014 at 2:28 AM

    Am probleme mai grave, mă lupt cu răceala. Promit să mă verific și de antisemitism apoi 🙂

  2. January 2, 2015 at 6:37 PM

    La mulți ani frumoși și sănătoși, Dexule! D-aia trecui pe la tine 😉

  3. January 14, 2015 at 2:08 PM

    N-am io treaba cu anti-ismul ăla. Nu pot fi acuzat de asa ceva cât timp îmi distribui uniform ura in lumea si specia intreaga, rasa mamii lor de aleși!


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: