28
Nov
14

Multumiri pentru moarte

Vine o vreme in care mintea ta nu mai face fata la realitatile vietii. Si nu ma refer la chestii complicate, ma refer la chestii d-alea simple, gen: “nu mi se mai scoala, nu mai fut!”. Pentru Mickey Rourke vremea aia a venit acum vreo 10 ani, cand s-a transformat dintr-un om normal, in omul cu fatza blindata.

Am fost foarte uimit cand am citit atunci pe generic cine era personajul care isi misca buzele, la fel ca omul invizibil, desi restul fetei ramane statica din motive de botox. Pot sa spun cu incredere, ca exista o mai mica asemanare intre fata reala a lui Mickey Rourke si fata sa actuala, decat intre fata actuala a lui Mickey Rourke si o teava de esapament de Tanc Tiger.

Evident, ca la o anumita varsta, lumea iti mai tolereaza chestii excentrice, ca de, esti senil. Cu atat mai mult cand esti inconjurat de oameni care iti spun ca esti la fel ca la 20 de ani, cum a patit Mickey, si cum patesc si eu de altfel, numai ca eu chiar asa sunt.

Dar sa te apuci sa faci un meci de box la 60 de ani, in care sa te lupti cu greu ca un copil din curtea scolii, mi se pare un pic deplasat. Nu e nici o rusine sa nu fii boxeur. Mai ales la 60 de ani. Dar e o rusine sa te faci de ras in public la varsta aia! Exceptand cazul in care adormi, dau te caci pe tine, adica lucruri naturale, care nu se povestesc, ci se ignora.

Una peste alta, rusii demonstreaza inca o data ca au umor.

Ca sa revin la titlu, Mickey Rourke e unul din oamenii aia, gen 2Pac, si roakeru alalalt de 2 lei, care sunt imbunatatiti prin moarte. Pentru ca ei saracii nu stiu sa se retraga singuri cand sunt penibili. Asa ca, trebuie sa-i ajute natura.

Advertisements

0 Responses to “Multumiri pentru moarte”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: