26
Nov
14

Medicina moderna e un modern cacat

Ancient-orthodontics

Inainte sa fiu asaltat de pseudo-intelectuali care sa se laude ca ei n-au carii pentru ca au si-au facut spalaturi anale cu ceai de stevie: medicina traditionala nu e nici macar un cacat! E iluzia unui cacat! Totul asezonat cu ceai cu si multa prostie si cu moarte prematura, asa ca: Va rog, nici macar nu incercati!

Se pare ca dupa sute de ani de cercetare, si miliarde de coconati cheltuiti, solutia pentru a nu ramane fara dinti este: Nu bei, nu fumezi, nu mananci, nu cafea, nu zahar, te speli pe dinti dupa fiecare basina, nu musti, nu iti lasi dintii la soare, nu respiri. Asta si un tratament de mii de euro care te face sa ramai si fara bani! Ca pana la urma, daca tot nu traiesti, la ce pweula noastra iti mai trebuie banii? Dar nu disperati, dupa acest tratament super stiintific, dintii o sa va ramana in gura cu pana la 5 ani mai mult. Daca nu-i atingeti cu nimic.

Nu mai bine ma scobesc eu direct cu milioanele intre dinti si raman si cu tuica si cu tigarile, si ma pis si pe ea de pasta de dinti ca oricum e fictiva? Sau iau poza de mai sus si ma duc la tata sa-mi faca o lucrare serioasa?

Nu e nici o mirare pana la urma ca medicina e un cacat! E de ajuns sa vorbesti cu un doctor, sa-ti dai seama ca toti doctorii sunt niste tocilari oligofreni. Cine naiba din tagma asta chiar sa gaseasca o solutie la ceva?

Spre exemplu, fumatul provoaca cancer. De ce pizda masii exista un milion de tratamente pentru cancer, dar nici un tratament pentru fumat?

Un om normal la cap s-ar concentra asupra cauzei, nu asupra efectului. Oare cat de greu e sa inventezi vreun dildo anal care sa parfumeze fumul de tigare ca sa nu mai fie nociv? Probabil nu foarte greu, dar de, n-ai cu cine. Cu obezitatea la fel. Odata ce esti obez ai o gramada de tratamente. Dar nimeni n-a inventat un mini-reactor nuclear care sa-ti arda tonele alea de mancare pe care le bagi pe sub mustata. Sau pardon, sa-ti dea un sut la glanda cand bagi tonele alea de mancare.

Sunt convins ca si in cazul altor afectiune situatia e la fel. Scoti banul, renunti la orice iti face placere, si mai “traiesti” un pic.

Cateodata ma gandesc ca, de fapt, placerea e aia care te omoara. Poate ca omul nu e construit sa se simta bine. Poate ca singura speranta pentru supravietuirea speciei umane e un regim de suturi in cur si interzicerea oricarei placeri. Poate ca astia cu inchizitia au fost de fapt niste vizionari, iar noi ne uitam ca prostii la ei si ne gandim ca erau retarzi.

Advertisements

6 Responses to “Medicina moderna e un modern cacat”


  1. November 27, 2014 at 8:53 AM

    mi-a plăcut asta cu regimul de şuturi în cur. probabil eu aş muri tânăr, da’ aş vrea să fiu terapeut :))

  2. November 27, 2014 at 12:59 PM

    exista solutii pentru a renunta la fumat….problema este ca statul nu incurajeaza oamenii sa renunte la fumat. De ce? pentru ca incaseaza milioane de euro anual din accizele la tutun si medicamente….Gandeste-te ca industria farmaceutica si cea a tutunului sunt printre cele mai mari la nivel mondial. Interesul lor este ca oamenii sa fumeze, sa fie bolnavi, pentru ca ei sa isi umple buzunarele…


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: