13
Nov
14

Patriarhia romana recomanda clisma cu cardul

Patriarhia Romana considera decizia Curtii Constitutionale privind orele de religie drept discriminatorie si umilitoare. Reprezentantii Bisericii sunt de parere ca decizia Curtii Constitutionale din 12 noiembrie 2014 transfera toata responsabilitatea de decizie asupra parintilor, doar in cazul orei de religie, nu si al altor discipline scolare si ca se incearca descurajarea participarii elevilor la ora aceste ore prin masuri birocratice.

jesus_finger

Fucking shit, cea mai de cacat institutie din Romania considera ca posibiliatea parintilor de a alege ce cacat sa-i fie bagat in cap copilului este discriminatorie. Rahatii cu ochi, imbracati in culorile lu’ ninja, sunt suparati ca sunt discriminati pentru ca unii oameni pot auzi si alt rahat decat ala pe care il imping ei.

Evident ca facand aceste comentarii viata mea de apoi este definitiv periclitata, n-o sa mai ajung in Rai unde Patriarhia Romana este predestinata sa-mi faca un sex oral la fiecare 10 minute, ci in iad, unde pula mea, pot sa refux sexul oral chiar daca Preasfintitul insista. Desigur, pe lumea asta pacatoasa, daca Preasfintitul insista sa-mi faca o muie, nu-l pot mania pe Dumnezeu.

Incredibil tupeul acestor paraziti. Si sa ma scuze formatia vocal instrumentala cu acelasi nume, dar astia chiar sunt definitia din DEX a parazitului.

Unde sunt bai ninjilor azilurile de batrani? Cand iesiti ba din Mertzane sa dati de mancare la niste saraci? Cate din miliardele alea pentru Patriarhia Pizdii sunt dedicate sa-i ajutati pe cei saraci si batrani? Ca pizda mamelor voastre e asemanarea inte Iisus si Ponta, de tot insistati sa-l votam? Asa cum ati turnat si la Ceausescu cu gura plina de abnegatie, de altfel.

Auzi, decizia e umilitoare!? Asta afirma niste barbosi imbracati in rochii, de parca ar fi fost adusi de OZN-uri direct de la pomana lui Pazvante Chiorul! Voi nu stiti un pula mea ce e aia “umilitor”. Habar n-aveti, pentru ca cartea de cacat la care pretindeti ca va inchinati e scrisa in ebraica bai labagiilor. Umilitor vine din slava, e drept limba pe care ati supto religios 1000 de ani, fara sa va ganditi ca nu e limba voastra.

Umilitor e sa fii unul dintre nesimtitii astia care vor sa indobitoceasca lumea, desi majoritatea nu cautati decat bani. Iar aia care nu cautati bani sunteti niste retarzi blocati in secolul 13. Umilitor e sa crezi ca evolutia nu exista, e sa spui ca omul se trage din Adam si Eva dar sa interzici incestul. Umilitor e sa crezi ca toate animalele Pamantului au incaput pe o barca. Umilitor este sa vorbesti despre intelegere si pace si sa ameninti oamenii ca vor fi torturati o vesnicie daca nu iti asculta tampeniile. Umilitor e sa ignori sutele de milioane de hindusi, islamisti, budisti si sa crezi in mintea ta mica si cretina ca religia ta evreiasca e aia care conteaza, desi esti roman. Umilitor este sa-ti crezi stramosii niste eretici, pentru ca nu credeau in vrajeala pe care ati imbratisat-o ca niste curve, cu prima ocazie cand vi s-a pus pumnul in gura, sau ati crezut ca iese un ban.

Umilitor si biserica ortodoxa romana? Asta e un pleonasm! Sunteti umilitor de prosti, de parsivi si de mincinosi. Umilitor de nespalati, de profitori si de curve. Eu nu ma uit la ce spuneti, sugeti-o, eu ma uit la ce faceti, si ce sunteti, si da: Ma simt umilit ca inca mai existati! Dupa Inchizitie m-as fi asteptat sa fiti fiecare torturat groaznic pana la moarte naturala, dar de, lumea e proasta, dar poanta e: Daca Dumnezeu exista Inchizitia e mica, fata de ce aveti voi pregatit!

In concluzie: Sa ma sugeti! (*Desi nu sunt minor)

Advertisements

1 Response to “Patriarhia romana recomanda clisma cu cardul”


  1. November 22, 2014 at 4:58 PM

    Partea bună e că tot mai multă lume e scârbită de instituția asta sfântă. Umilitor pentru ei că nici măcar nu își dau seama cât de penibili au devenit până și ochii propriilor enoriași.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: