05
Nov
14

Este momentul sa fim PATRIOTI!!!

Cum zice la biblie: “Exista un monent in care sa faci pace, exista un moment in care sa faci razboi, exista un moment in care te masturbezi cu poza Elenei Udrea, dar sa speram ca dupa 65 de ani”.

Stiu ca v-am spus sa votati cu Macovei in primul tur, si nu a fost nici o greseala in chestia asta. Am incercat sa demonstram ca Romania nu e cretina, contrar oricaror asteptari. Si da, 4,5 la suta Romania nu e cretina, exact procentul de nazisti care si-au luat limba in gura cu evrei, si vorbim de persoane de acelasi sex.

Experimentul a functionat, in sensul ca mi-am dat seama ca aia 100 de mii de cititori de pe blogul meu, si blogurile “tovarase si prietene” sunt baetii de la SEO care voteaza, ca si alti paraziti, cu Ponta!

Dar capitolul asta din istoria Romaniei, s-a incheiat! Acum este momentul sa “Fim mandrii ca suntem Romani!!!”

De ce sa-l votam pe Ponta?!!??

Pentru ca merita!!!

Nu el, ca atare, tara de oligofreni care i-a dat 40 la suta din voturi. Astia merita!!! Confratii nostrii mai putini inteligenti, cu mai putini dinti, si cu fara carti citite la activ, dar cu facultate! Connationalii nostrii cretini, angajati la stat, politistii, taximetristii, oltenii si secretarele de la partid.

A trecut vremea luptei de clasa, sau a luptei ideologice! Acum este momentul unitatii! Este momentul prieteniei intre tari si popoare, si, oricat de scarbos ar parea, intre noi insine!

Poporul a vorbit! Veni, vici, votat! Vox populis vox deis! Vocea poporului e vocea lui Dumnezeu (oricat de retarde ar fi vocile).

Este momentul sa sustinem poporul si sa votam Ponta!!!

De ce? Pentru ca de-aia! Pentru ca asa merge democratia, majoritatea decide! Pentru ca ne-am saturat sa fim minoritari, sa mergem contra vointei poporului, sa fim, practic, niste reactionari!!! Pentru ca vrei ca votul nostru sa conteze!!! Voteaza Ponta si votul tau o sa conteze!!! Pentru prima data in viata ta, Dumnezeu o sa te ajuteeee!!!

Deci Da! Ponta este solutia! Votati Ponta pentru satisfactia de a vedea ce scuze idioate mai scot rudele cretine care l-au votat cand tara o sa se duca pe pula!

Votati Ponta pentru ca Romania merita!!!!

Eu votez Ponta! Tu votezi Ponta sau esti poponar pedofil basist????

Advertisements

6 Responses to “Este momentul sa fim PATRIOTI!!!”


 1. November 5, 2014 at 1:29 PM

  pe cine faci tu băsist. bă???

  • November 5, 2014 at 7:53 PM

   Nu te fac ma, era cu semnul intrebarii, adica n-ai ce sa zici. Cu semnul intrebarii poti sa zici orice. Gen: “Oare ar fi bine sa-l omoram pe Basescu ca sa nu mai aiba Ponta material in campanie?” Respunsul poate fi si NU. 🙂

 2. November 5, 2014 at 3:51 PM

  Băsist ca băsist, da” io nu-s poponară. Îmi lipseşte aplecarea.

  Problema e că nici în spatele lui Iohannis nu e o adunare de străluciţi patrioţi

  • November 5, 2014 at 7:54 PM

   La fete poti sa fii poponara si fara aplecare, la barbati e obligatorie aplecarea din motive de fizica. In spatele lui Iohannis nu e nici poporul! Nici armata nazista! Deci n-are sanse.

 3. November 10, 2014 at 11:12 PM

  Cred că rămân alături de ,,golanii de la Cluj”, e fain să nu te simți minoritar. Trăim și noi o iluzie.

  Și-apoi, citez: ,,cum poți tu, ca român, să-l votezi pe neamț? Trebuie să votezi un român. Nimic din ce-i străin nu-i bun pentru noi.”

  Na, ce zici? N-ai cum să combați argumentul ăsta. Bine că ți-a venit mintea la cap 😛


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: