09
Oct
14

Ala negru care respira greu a luat premiul Nobel

STIREEEE!!!

Cine este ROMANUL Stefan Hell, sau Shtefanita cum ii zicea scumpa lui mama? Mare ROMAN, mare CARACTER!

Cum eu sunt incult o sa caut pe BING sa aflu lucruri despre el. Hmmm, nu e mare lucru, vreo 2 pagini, un pic mai decat informatiile despre IEDERA, un subiect mult mai interesant, exact cum banuiam. Iedera vine din latinescul inpronuntabil HEDERA, daca nu stiati.

Poate va intrebati de ce caut pe BING? Pentru ca Google nu vrea sa ma lase sa caut stirile despre acest mare roman dinainte sa fi castigat premiul Nobel. Dar ochiometric cam asta e, vreo 5 articole in mare.

De ce? Pentru ca romanii sunt un neam de maimute onaniste care au tupeul sa se lipeasca ca IEDERA de orice succes, uitand ca i-a durut in cur de omul ala pana n-a ajuns faimos.

Stefan Hell asta parca a iesit din curul presei libere peste noapte! Unde pula noastra sunt articolele, interviurile, emisiunile TV cu el in perioada in care chiar facea cercetari pentru, pula mea, o chestie care a luat premiul Nobel? Te-ai astepta ca cineva sa afle ca exista un roman care in loc sa manance seminte il manie pe Dumnezeu cercetand microscoape, si lasere si alte chestii sataniste. Dar nu, nimeni nu stia, pentru ca romanu de fapt n-a inventat nici un microscop, l-a luat doar la pila intr-o dimineata, si asa a aparut minunea. Si pila avea chipul lui Iisus pe maner!!!!

Advertisements

1 Response to “Ala negru care respira greu a luat premiul Nobel”


  1. 1 romkenny
    October 10, 2014 at 6:17 PM

    Wiki.en zice:
    “Born into a Banat Swabian family in Arad, Romania, he grew up in his parents’ home in nearby Sântana.Hell attended primary school there between 1969 and 1977. Subsequently, he attended one year of secondary education at the Nikolaus Lenau High School in Timișoara before leaving with his parents to West Germany in 1978. His father was an engineer and his mother a teacher; the family settled in Ludwigshafen after emigrating.”

    La 16 ani nu cred ca researchuia decit tztze sau poate nu ca cine stie ce drac de hormoni au nemtzi 😉


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: