22
Sep
14

Si acum ceva foarte serios!

genius-selfie

 

Stiti ce ma mai enerveaza pe mine in ultima vreme? In afara de faptul ca n-au venit extraterestrii sa ne futa in cur si sa ne extermine?

Oamenii care iau lucruri triviale in serios!

Si aia care se gandesc mult la orice, dar banuiesc ca sunt doua categorii identice in proportie de 99%.

Toata lumea cunoaste oameni care gandesc mult. D-aia carora le pui o intrebare si ei iti raspund peste 5 minute, ca le e greu sa calculeze milioanele de implicatii ale intrebarii tale, gen: “Esti din Ploiesti?” Aia care aud o gluma si peste 10 minute spun ca nu a fost amuzanta.

In vremurile imemoriale li se zicea handicapati. Acum sunt oameni care gandesc mult. Undeva pe drum s-a pierdut ideea ca trebuie sa gandesti mult si bine, nu mult si prost. Aia carora le-a zis masa: “Mama, tu gandeste-te 10 minute inainte sa muti jetonul la table, sa nu te faci de ras, ca tu esti mai special! Nu conteaza daca alti copii rad de tine, copiii sunt rai, dar daca ii bati la table le arati tu cine e cel mai destept! Acum ma scuzi, ma duc sa meditez o ora la ce s-a intamplat in ultimul episod din ‘Suleiman’, ca n-am inteles nimic.”

Intru si eu sa joc Heartstone, un joc de carti online care nu este sah, dar unii nu inteleg asta, si-n loc sa ma distrez stau sa astept toti oligofrenii sa faca o mutare! Pentru ca e important in pula mea sa castigi un meci care nu conteaza la nimic, trebuie sa te gandesti bine inainte de a face orice miscare, nu cumva sa te distrezi in pula mea, mai bine sa calculezi toate variantele ca sa castigi ca un retard, in mare parte pentru ca celalalt a stat pe 9gag de plictiseala, pana ti-ai pus tu neuronul in miscare.

Retarzilor li se par toate lucrurile cretine pe care ei pot sa le faca importante! Asa e probabil cand nu-ti sunt multe lucruri accesibile, gen sa auzi cuvinte si sa le si intelegi in acelasi timp.

Iar la servici vad asta cel mai des. Cei mai cretini oameni, care fac cele mai stupide chestii sunt cei mai mandrii de munca lor. Gen aia de pe la banca care nu fac decat sa scrie 3 chestii pe acelasi tip de formular, de 700 de ori in 12 ore, timp de 365 de zile pe an. Sau baietii de la IT, care par sa aiba impresia ca a instala Windows-ul a 200 oara, fara eroare, e o mare realizare.

In cu totul alta ordine de idei, total diferita de ce vorbeam pana acum, azi am vazut cel mai dedicat angajat in viata:
“Ce ti-a placut tie cel mai mult luna asta?”
“Mi-a placut sedinta cu americanii! Sedinta aia chiar a rezolvat o gramada de probleme!”
“Aia de Vineri, de la 9 seara?”


 

Advertisements

6 Responses to “Si acum ceva foarte serios!”


  1. September 23, 2014 at 3:41 PM

    Te rog sa-mi spui ca faza de la final nu e adevarata, te rog io muuult!

  2. September 30, 2014 at 8:51 PM

    Eu cred că-s una dintre retarzii ăștia. Nu neapărat că aș gândi mult și prost, ci doar mult și pentru chestii irelevante. Dar le gândesc bine, pe cuvânt!
    Am o scuză numai dacă există vreo diferență în a lua totu’ în serios (ceea ce nu fac) și a te implica serios în tot ce faci (chiar dacă-i un joc cretin de heartstone). De heartstone ăsta m-am lăsat!


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: