12
Aug
14

Bolile lumii moderne

depression

 

Societatea moderna ne-a dat tot felul de boli inchipuite care au lipsit cu desavarsire in istorie, si lipsesc in continuare din Africa neagra, pentru simplul motiv ca sunt boli care se vindeca singure. De exemplu:

Depresia
Ca tot s-a sinucis Robin Williams pentru ca suferea de depresie. Fals! Nu suferea de nimic, in afara de “mai bine mor decat sa traiesc inconjurat de dobitoci!”. Si asta vine din partea unuia faimos si plin de bani, lucru care imi confirma ca orice om normal ar trebui sa se sinucida cel tarziu pe la 25 de ani, ergo nici un om peste 25 de ani nu poate fi normal. Si inainte sa sara niste retarzi sa zica ca depresia e o boala serioasa care ne rapeste o gramada de oameni cu potential: Sugeti-o! Si eu sufar de depresie si merit sa mor la fel ca ceilati! Nici eu, ca nici majoritatea celorlalti suferinzi de depresie, ca sa nu mai zic de majoritatea oamenilor normali, n-am facut, si n-o sa facem nimic bun pentru omenire, deci nu avem nici un drept special la supravietuire. In rest, depresia e o boala inventata. Nici un om preistoric n-as zis: “Eu n-am chef sa vanez Tiranozaur azi! Prefer sa stau cu fatza in maini, langa o priza!” Sau daca a zis, a murit de foame, adica problema s-a rezolvat!

Impotenta
Exceptand cazul in care nu ti se scoala nici cand esti invitat la o partida de sex de fotomodele cu 4 perechi de tzatze, nici asta nu e o boala! Ti s-a sculat o data, sau de 2 ori? Puteai sa faci, sau ai facut un copil? Esti perfect sanatos, ti-ai atins scopul in viata, si dupa ce copilul trece de 12 ani, poti sa mori! Aaaaa! Ai vrea sa faci sex in fiecare zi cu toate uratele, ca vedetele porno? Ghinion, asta nu e boala, e o dorinta de-a ta care nu se poate, cum nu se poate nici dorinta mea de a fi iubit de nimfomance inteligente, si nu m-a internat nimeni.

Autism
Aloo baaaa, vine mamutul spre tineeeee!!! Ma scuzi, eu numar pietre colorate! Perfect sanatos! Dar mort.

Obezitate
Aloo baaa, mamutul alearga cu 40 de kilometrii pe ora si vine spre tine si tu alergi cu 5 kilometrii pe ora!!! In urma impactului dintre 5 tone de mamut si 200 de kilograme de sunca, boala a fost vindecata rapid, iar mamutul s-a ales cu o durere de cap.

Apendicita, pietre la rinichi, etc.
Tovarasul Bongo Bongo, va rog sa mergeti la cules niste mere padurete pentru trib! Nu pot vere, ca sunt mort! Nu e nici o boala, e moarte naturala, din motive necunoscute.

Vegetarianismul
Asta e boala, boala genetica! E anormal ca din doi parinti care au supravietuit vanand si mancand animale sa iasa ceva care mananca iarba. Doar daca… doar daca zic… cumva un vanator s-a imperecheat cu prada!!! Lucru care face sa nu mai fie boala genetica, ci minune genetica, ca sa nu mai vorbim ca e perversiune.

Varice, Altzheimer, Parkinson, tensiune, colersterol
Ma scuzati, noi suntem oameni, nu copaci sa traim 200 de ani. Sau cine stie, incercati cu apa, poate va trece.

 

Advertisements

7 Responses to “Bolile lumii moderne”


 1. 1 romkenny
  August 13, 2014 at 2:30 PM

  mamutu’ e erbivor & pasnic
  zi si tu de un sabertooth care nu se jeneaza la colesterol
  bine acu cre’ca pe mine m’ar minca si un viezure mai ciumeg 😉

 2. August 18, 2014 at 9:25 PM

  Esti prea crud. Deja plang asteptand sa mor… N-am murit, sugi pula! Eu sunt in continuare depresiv, tu continui sa sugi pula. Barbateste, cu manusi de box si cu colesterol marit cu tot. :))

 3. 7 animal00
  September 5, 2014 at 1:44 PM

  asa e. cred ca si fractura de picior e inventata. Inainte se murea de ea, deci nu exista ca boala


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: