23
Jul
14

Presa! Fuck presa!

usrael

Demonstratii de solidaritate cu Palestina in toata lumea, evident ca nu o sa apara in presa aprobata de evrei, adica tot ce cititi sau vedeti de obicei. Este trist sa trebuiasca sa apelezi la rusi pentru a afla ce se intampla in Anglia sau Franta. BBC tace malc, in schimb Gardianul si cateva tabloide au relatat stirea, lucru bun, tinand cont ca de obicei n-ai voie sa critici evrei, nici daca te-au impuscat in cap. Nici in Franta situatia nu e roza pentru poporul lui Dumnezeu, dar astia au incetat sa se mai prefaca si au interzis direct orice demonstratie, pentru ca “Egalite, Fraternite, Ne pas parle de les juifs.” Va place cum am dat link la Jerusalem Post ca sa nu fiu acuzat ca sunt un antisemit mincinos? Ca sa fiu total impartial dau si un linc de la arabi cu cea mai buna armata din lume in actiune.

In alta ordine de idei, pe pagina a treia, o romanca a fost violata de niste soldati americani in Italia. V-am zis eu ca romancele sunt date dracului? Baietii au ales ceva calumea de violat! Se pare ca arata super in luna a 6-a. Din articol lipseste reactia partii romane, dar nu e problema, cand primesc emailul de la Washington o sa condamne in cei mai duri termeni aceasta eroare care in nici un caz nu reprezinta starea de spirit din armata americana colega si prietena, ci doar o greseala umana care se putea evita daca victima nu poseda vagin. Parada Romania-America va continua sa se tina pe 23 august, asa cum dicteaza traditia.

In rest, toata lumea este prinsa de accidentul aviatic. Ala doborat de racheta lui Putin. Ca de obicei ne consuma mult lucrul asta! Mult mai mult decat 600 de palestinieni morti si 900 de case demolate. De ce? Ca Rusia ne-a tot futut, si acum suntem impotriva ei si suntem cu americanii. Doamne fereste sa dezvoltam vreun neuron si sa ne intrebam ce cacat de dovezi exista legate de acest incident? Nu conteaza, cand au venit rusii in 1918 si mi-au violat familia, am jurat ca, desi n-o sa fac nimic, pentru ca sunt un las, o sa ii urasc inca 200 de ani! Acum sa vedem noi ce rus ne mai violeaza familiile cand suntem violati aparati de cea mai mare democratie, si armata din lume! Hai Romania!!!

 

Apropo de stiri, ca sunteti oameni informati, cine stie unde este Algeria asta?

 

Advertisements

4 Responses to “Presa! Fuck presa!”


  1. July 24, 2014 at 12:42 AM

    stiam eu ca o sa revina moda eşarfelor de arafat.

  2. July 29, 2014 at 1:51 PM

    isi asteapta sotia care e aproape gata si coboara “in 5 minute” 🙂


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: