29
May
14

Politica nu mai e curva

Slava domnului ca am ajuns sa traiesc momentul asta in care politica nu mai e curva, ci actrita porno. E ca vorba bancului: Care e diferenta dintre dragoste, dragoste adevarata si sa te dai in spectacol? Scuipi, inghitzi si faci gargara!

Vasile Blaga si Crin Antonescu fac “partid de dreapta”. Unul care n-a castigat nici o alegere si altul care tocmai a iesit, mozolit bine, dintr-o relatie cu un partid de spagari si oligofreni, nominal de stanga! Acum ca Antonescu e o curva era clar, ca si partidul lui, altfel nu te aliezi cu Satan, dar si PDL e curva??? Nu ca nu ma asteptam, dar astia macar calcau linia dintre doamna serioasa si curva cu niste pasi mai de balet asa. Adica faceau cate ceva politica, mai aproape de politica, cu un minim de bun simt.

Probabil as fi votat PDL la alegeri, doar asa ca sa nu fie doar PSD, daca gaseam inoportun vreo sectie de votare in drum spre piatza, si nu era salata la piata. Dar acum? Not on your nelly!!!

Si ma mai oftica toata tara asta de inteligenti si intelectuali care asteapta un partid de dreapta sa-i salveze. Partid de dreapta va trebuie voua bai sclavilor? Vi se pare ca corporatiile o duc prost in Romania si trebuie incurajate? Ti se pare ca atunci cand firma ta de cartier are de platit 500 de taxe la 199.9 de ghisee diferite si de respectat 2000 de legi, si orice control te prinde cu ceva in neregula, tu esti avantajat si nu corporatia cu departamentele ei de avocati care nu deschid usa la controale si duc orice amenda in proces?

Ti se pare tie ca om care te duci la o institutie a statului si esti scuipat ca solutia e mai multa privatizare? Un ghiseu privat eventual? Cu 1 angajat si 5 manageri ar rezolva problema. Si mai ieftin, pun pariu.

Poate ar mai trebui un pic de privatizare! Ca sectorul privat merge de zbarnaie, iar noi cu privatizarile am scos sute de miliarde la buget, am creat milioane de locuri de munca. Nu le-am vandut pe zero lei ca alti cretini si toti oamenii au fost dati afara. Ha, ha, ha, cat de cretin sa fii sa faci asa ceva. La noi industria privata merge ca unsa. Oare cat valoreaza acum la imobiliare rafinaria de la Pitesti sau fabrica de vagoane de la Turnu Severin? Ce mai e de privatizat? Ce a mai ramas din scoli si din spitale. Ca Romanul se descurca sa dea mii de euro la scoala si la spital, ca-l plateste patronul bine. Si la o adica scoala e de kkt oricum si la spital nu te duci daca esti sanatos.

Nu vrea nimeni un partid de stanga. Saracii aia fara servici care se vaita ca nu le da Basescu locuri de munca nici nu realizeaza ca ideea de a-ti da statul locuri de munca e de stanga! De ce? Pentru ca extrem de prosti!

Cand zici stanga in Romania zici PSD! Pai da, ca sa vinzi tot la prietenii tai e socialism. Sa distrugi justitia e socialism. Spaga e socialism. Asta e stanga! Analfabeti in parlament si la guvern, ciorditori si curve de cea mai joasa speta. Sa dai bani pe care nu-i ai de la buget ca sa castigi niste alegeri e socialism. Sa n-ai absolut nici o platforma program e socialism. Sa minti ca un bou niste alti boi e socialism. Nu e in nici un caz un mare jeg care n-are nici o legatura cu nici un curent politic.

Dar niste locuri de munca ar fi bune? Dar niste investitii in infrastuctura ar fi bune? Niste investitii in scoli? Arta? Muzee? Armata? Ar fi bine sa-i arati pula din tren lu’ manageru’ cand s-a terminat programul, pentru ca te apara legea? Adica pe bune, nu la misto. Va place sa primiti concediu sau bani cand sunteti gravide? Va place sa nu fiti dati afara din birou de catre paza cand patronul are impresia ca nu v-ati aplecat suficient la plecaciune?

Nu! Solutia e un partid de dreapta!

P.S. La noi nu exista stanga si dreapta. Exista doar hoti si demagogi. Si da, daca e sa-i cataloghezi, toti sunt deja de dreapta.

Advertisements

0 Responses to “Politica nu mai e curva”  1. Leave a Comment

M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: