26
May
14

Wolfenstein: The new bullstein

nazis are bad mmk

 

Am jucat cu interes ultimul Wolfenstein. Stiu ca voi nu jucati jocuri, pentru ca sunteti batrani si tristi si nu intelegeti cum pot copiii in ziua de azi sa tina mouse-le cu o singura mana, si nu cum zice la biblie. Dar nu e problema, considerati acest articol ca facand parte din seria de articole educative si istorice! Fiind probabil primul din aceasta serie.

Substratul povestii este ilustrat in imaginea de mai sus: “Nazis are bad, mmmk?”. Intr-o realitatea atat de paralela cu a noastra incat seamana cu toate editorialele de la CNN, nazistii castiga in ’46 razbelu mondial, cucereste toata lumea, tot nu sunt in stare sa extermine toti evreii (ce dracu baieti, am impresia ca nici nu incercati!!!), dar se ocupa recreativ cu torturatul de nevinovati, aruncat copii la cos si civilizarea lumii.

Personajul principal se trezeste din coma in 1960 cand nazistii, cum ziceam, deja cucerisera lumea, construisera caini electronici, roboti gigantici care sa pastreze linistea publica si colonizasera Luna! Pana aici ati zice: “Daca in anii 60 faceau colonie pe luna, oare acum ce am fi avut? Probabil o gramada de chestii misto! Ma rog, n-ar mai fi evrei, ghei si handicapati(*indoielnic), dar pana mea COLONIE PE LUNA, MASINI ZBURATOARE, LINISTE SI PACE!!! Eu unde ii votez pe astia?”

Si fix in acest moment apoteotic povestea revine oarecum cu picioarele pe pamant!

Mai intai ne confirma ceea ce stie deja toata lumea: evreii au la dispozitie cea mai avansata tehnologie de pe pamant, si o ascund pe fundul oceanelor in temple dubioase cu mazgaleli evreieste pe pereti, unde coboara cu mega sumarinele lor evreiesti ca sa se intalneasca si sa puna la cale chestii de evrei. Asta era oarecum de asteptat, adica dupa ce au inventat circumcizia si pe Iisus: Sky’s the limit! Mi se pare de bun simt sa-ti dai seama ca au descopetit o noua forma de energie kosher inepuizabila si au costruit in secret mega arme.

Evident, ca si in realitatea noastra reala, nazistii le-au furat o mica parte, dar importanta, si nu aia care ramane de la circumcizie, din stiinta lor, si au reusit sa construiasca roboti si baze pe Luna. Ca nazistii fara evrei ar fi atacat Franta cu canoe si betze de bambus! Evreii in schimb, n-au reusit sa faca nimic cu restul de mega tehnologie secreta, probabil din cauza ca se ataseaza exact in zona respectiva de pe preputz. Iti si zice asta un baiat in joc: “Am incercat sa dam pe la guverne tehnologia noastra, dar n-a iesit nimic!” N-ai ce cacat sa faci cu goyim-ii astia!

Toata distractia se strica evident cand invie Capitanul Blajcovici si incepe sa macelareasca la nazisti, de parca aia n-au femei si copii p-acasa, ca se aduca lumea inapoi in ’46. El si cu banda lui de baieti veseli reusesc sa foloseasca tehnologia evreiasca, din motive prea subtile pentru mine. Ba chiar o baba paralizata gaseste un costum evreiesc de lupta cu care poate da picioare in cap la roboti de 15 metrii si pe care nimeni nu se gandise sa-l foloseasca la razboi pana acum. Ce faci cu un pic de inventivitate americana! Nu?

La final toti nazistii mor si lumea se intoarce la liniste si pace, minus roboti misto, mega cladiri misto, energie inepuizabila, baza de pe Luna, etc.

Practic ii multumesc lui Blajcovici asta cum ii multumeau tzaranii lui Stefan Cel Mare Si Sfant cand venea sa le dea foc la recolta si sa le otraveasca fantana din sat, ca nu cumva sa vina turcii.

 

 

 

 

Advertisements

2 Responses to “Wolfenstein: The new bullstein”


  1. May 27, 2014 at 11:16 AM

    Circumcizia or inventat-o tot ca să le prindă bine la buzunare: scade din sensibilitate și nu le mai place futaiul cine știe ce. Dacă futaiul nu-ți place, haleala tre să fie kosher, ce rămâne de făcut? Bani.
    Io jocuri d-astea nu servesc așa că n-aveam ce să comentez, m-am legat deci de circumcizie.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: