15
Apr
14

Steven Moffat e trimisul lui Dumnezeu pe pamant

moffat

 

Da, da, scotianul asta dubios este trimisul lui Dumnezeu pe partea de scenarii de film. Iar decizia s-a luat in ziua aia in care Dumnezeu nu era muci de beat si nu incerca sa faca doua clone sa si-o traga, vezi cazul Adam si Eva.

Vechile profetii spun ca Holywood va concedia toti evreii si ca urmatoarele 27 de filme cu Capitanul America si Spider-Man vor fi obtinute din distilarea unei mici urme de rahat de pe vasul de veceu al lui Steven Moffat. Si va mai ramane suficient pentru serialul Iron Man, si pentru ultimele 12 filme ale lui Tarantino.

Academia Americana de Film o sa inghete in freon o picatura de pipi a lui Moffat si o sa o pastreze pentru prosperitate, in loc de productiile americane din ultimii 30 de ani, acestea putand fi oricand recreate din picatura respectiva.

Regina Angliei il va innobila anul urmator pe Moffat si isi va da demisia, pentru ca prin innobilare Moffat va ajunge Regele Angliei, si el n-are chef sa imparta tronul cu babaciunea respectiva.

Ultima scriere a lui Moffat va fi de o singura pagina si va explica procedeul prin care din Biblie se poate obtine ceva util, respectiv hartie igienica parfumata. Dupa acest episod, religiile vor disparea, cocalarii vor muri sfasiati de bormasini salbatice, omul ca coloniza spatiul si va trai fericit cateva miliarde de ani in pace si sex cu suedeze.

 

Advertisements

10 Responses to “Steven Moffat e trimisul lui Dumnezeu pe pamant”


 1. April 16, 2014 at 4:22 AM

  Scoțian zici? Vorbește ca Scotty din Star Trek? 😀

 2. 3 romkenny
  April 16, 2014 at 9:14 AM

  plauzibil, mai putin partea cu suedezele

 3. April 16, 2014 at 1:54 PM

  aia cu regina nu e de bine maica, ca toti astia de-ajunge la putere nu face lucruri bune cum facea odata cand ierea oameni simpli. ps- mie nu-mi plac suedezele se poate sa mi se repartizeze altceva? bine, nu neaparat Crixus dar ceva sa placa la toata lumea!

  • April 16, 2014 at 3:36 PM

   Iluzio sunt 1000 de paradise daca nu-ti place asta al meu. Asta e cu suedeze si cu asta basta! Mai sunt ingerasi, cu vikingi, cu indieni, cu animale, practic orice film porno la care te poti gandi, altii s-au gandit inainte si si-au facut un paradis dupa el.

 4. April 24, 2014 at 2:10 PM

  Iar domnul Mosad este….sau va fi?


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: