08
Apr
14

Ceo Guevara

Lloyd_Blankfein

 

Exista un trend care nu se mai termina, la nivel global, in care popoare intregi aleg tot felul de magnati sa-i reprezinte. Evident ca trendul nu e ceva nou, au mai fost si altii, si a fost, de cele mai multe ori minunat pentru pulifricii care au ales. Ce mi se pare nou este ca acum magnatii astia se prezinta foarte usor ca oameni ai poporului.

De exemplu, Dominique Strauss-Khan fost sef al Fondului Monetar International, este un membru marcant al Partidului Socialist Francez, si prezumtiv candidat la presedentie pana a violat, prezumtiv anal, o camerista care ii facea patul. Partidul Socialist Francez, sacre bleu, adica partidul socialist din cea mai socialista tara de pe planeta! Cu o popoulatie care nu se prezinta in general ca oligofrena. Partidul ala care ar trebui sa ia de la corporatii si sa dea la saraci e condus de niste milionari/miliardari.

Baiatul care a castigat revolutia din Ucraina este fost sef al Bancii Nationale. Mirobolant sa fii sef al bancii nationale din cea mai saraca tara din Europa, si, parca vad, sa te trezesti ales de aia care s-au bucurat din plin de realizarile tale. Cum a coborat asta din mertzan si s-a luptat cu statul totalitar e un mister major pentru mine! A scos pietre din caldaram ca sa arunce in parlament, sau si-a trimis soferul sa cumpere marmura de la magazin?

In Venezuela, contracandidatul permanent pierzator al socialistilor, cu 49%, este un milionar evreu care l-a descoperit pe Cristos. Intr-o tara in care 1 la suta din populatie, au 100% din resurse, 49% din populatie voteaza cu reprezentantul aristocratiei.

Ca nota de subsol: am nimerit numai evrei, dar e doar o coincindenta. Mai coincidenta e ca in Venezuela, o tara cu populatie evreiasca sub 1%, ambii candidati au fost evrei la ultimele alegeri. Dar asta e alta poveste.

Eu cred, ca mirajul “democratiei” s-a cam dus pe copca si urmeaza altceva. Mi se pare foarte clar ca majoritatea popoarelor cauta un monarh luminat, vezi Rusia ca prim exemplu.

Cumva, omult de rand, cand isi bea berea la pet si isi mananca semintele, daca are bani de seminte, observa ca toti din jurul lui sunt cretini. Si atunci isi pierde increderea in democratie, si zice: “O sa-l votez pe ala care stie sa faca bani! Ca face bani pentru tara!”

Omul de rand fiind evident cretin, nu realizeaza ca ala nu stie sa faca bani pentru tara, ala stie sa faca bani pentru el. Ca daca voia sa faca bani pentru tara isi dona un milion din alea 100 ca sa faca case la cretini, ca Becali. Dar daca facea asta nu mai avea 100 de milioane, probabil ca avea zero, si evident pula bani de campanie, deci era ca mine: prezidentiabil dar sarac! Ori schema asta numai lu’ Iliescu i-a iesit!

Cumva, lupta de clasa, stratificarea sociala, al bogat nu stie la al sarac, si alte expresii, sunt extrem de dificile pentru votanti. E foarte normal, ca ala care de la 13 ani s-a plimbat intr-o limuzina cu sofer, sa-ti mareasca tie numarul de autobuze ca sa nu mai miroasa urat. Pentru ca astia bogati sunt telepati, si te inteleg perfect pe tine cand te stergi la cur cu cotorul de la hartia igienica, ca si el a avut fix aceesi problema cu ceasul ala de 300.000 de euro.

Acum eu n-am de unde sa stiu cum gandesc bogatii. Eu stiu doar, ca la nivelul meu de trai, as vrea ca toti saracii sa moara, ca sa nu mai miroasa in autobuz. Dar sunt convins ca dupa ce fur primul milion, o sa devin mult mai receptiv la problemele plebei, la fel ca socialistii francezi. N’est pas?

Advertisements

10 Responses to “Ceo Guevara”


 1. April 9, 2014 at 12:42 AM

  tare faza cu venezuela, nu stau acu’ sa o verific dar pari expert in evrei asa ca o iau de buna

 2. April 9, 2014 at 8:36 AM

  Dex, când îți iei primul autobuz, pe mine să mă faci taxatoare! Îmi las pălăria acasă și mă dau cu parfum de ceapă prăjită ușor arsă! Eu sunt în gașca ta! 🙂

 3. April 10, 2014 at 3:36 PM

  Imi va trebui ceva timp sa ma pun la punct cu ultimele noutati. Am ramas in urma.

 4. April 12, 2014 at 1:41 PM

  Vuz etez iun burjoaz, degolas!
  Iti traduc numa tie sa nu sa prinda tanti Lafi:
  Ia sageata mea si du-te, Legolas!


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: