17
Feb
14

Mahmureala

tequila

Mahmureala e un fenomen insuficient cercetat de stiinta. Lucru oarecum normal, ca stiinta e ocupata sa descopere pilule/atele/plante/exercitii de aerobic pentru marirea penisului. Asta din cauza ca mahmureala nu este un lucru asa de “trendy” ca sexul, desi, eu unul, si sunt convins ca si multi altii, imi amintesc mai bine mahmureala de dupa fata de partida de sex de dinainte. Asta daca a fost sex!? Asta daca satanismele alea se pot numi sex! Si gaina? Ce vina a avut gaina?

Intr-un mod complet de neinteles pentru mine, multe religii sunt impotriva bauturii. Eu zic ca asta “autohtona” a noastra, religia evreului barbos din desert, scrisa de Regele James, ar trebui sa incurajeze bautura. Cred ca stim cu totii de ce!

Exact! Mahmureala te aduce foarte aproape de Dumnezeu! In sensul ca esti fix ca imbecilii cu priviri pierdute din metrou care vorbesc despre cat de cacat sunt oamenii, cat de pacatosi si de slabi, si de prosti, si cum merita ei pedepsiti prin tortura, asa cum scrie la carte. Sa nu ma intelegeti gresit, acilea, eu si bunul meu prieten Yahve, suntem fix pe aceeasi lungime de unda, cu o singura mentiune: nu vreau sa fiu eu ala!

Si tocmai asa ajungi la mahmureala. Un munte de rusine si de vina, si de pacat si de regrete, si de promisiuni absurde. Nu-ti mai aduci aminte nimic bun, numai chestii nasoale, pentru care trebuie sa te caiesti, sa te tarasti in genunchi in fata omenirii si sa-ti ceri iertare, pentru ca esti un vierme, un caine raios, un animal care nu merita sa traiasca, care n-are pic de discernamant, care nu face nimic bun pentru nimeni. Esti un esec, o epava! Niste oameni si-au luat de la gura sa te creasca, sa te educe, si tu ai ajuns un nimic, o taratura, o flegma pe marele vas de veceu al universului.

Si mergi prin casa ca o fantoma, cocosat si tremurand, promitand in barba ca nu mai faci niciodata, si cerand iertare oricarei zeitati care ti se pare ca te-ar privi, numai sa-ti treaca! NUMAI SA-TI TREACA!!!!! Si te ascunsi ca dracul in locuri intunecoase, pentru ca ochii tai pacatosi nu mai suporta lumina, si iti pui perne in cap, ca sa nu mai auzi nimic, sa nu te mai doara capul, si te zvarcolesti ca viermele si te rogi.

Cum ziceam, ar fi mai multa lume credincioasa daca la slujba de la biserica ar bea si enoriasii o vodka, nu numai popa.


4 Responses to “Mahmureala”


 1. February 18, 2014 at 8:25 AM

  e plină ţara de profeţi :))

 2. February 18, 2014 at 8:54 AM

  Apa, Dex, apa! Ne tine in viata si ne scapa de mahmureli si alte idei crestine.

 3. 4 mg
  February 18, 2014 at 3:31 PM

  In vodka veritas ! :)))))


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: