10
Jan
14

Lakenene

angry_jew

Mare nenorocire mare, stimati cititori si oameni de bine. S-a intamplat catastrofa! Cea mai protejata specie de pe planeta, din fericine nu pe cale de disparitie, poporul ales, are nevoie de noi, inca o data, pentru a lupta impotriva fortelor holocaustului. Bietii evrei au fost atacati in mod miselesc, dintr-o directie la care nici nu te-ai fi gandit, din directia negronazistilor.

Cititi mai departe si o sa ramaneti interzisi! Daca nu cumva gravizi!

Va avertizez ca imaginea urmatoare nu este pentru persoanele slabe de inima sau de vezica, accesati pe propria raspundere!!!

anelkaPriviti la acest personaj odios nazist, ascuns sub tricourile unui fotbalist de culoare maro, cum face celebrul salut anti-semit “la quenelle”! Uitati-va cata ura are in privire aceasta bestie hitlerista!!!

Pentru cei care nu stiu ce este  laquenele asta, citez: “gest nazist, evident anti-semit”, conform Ministrului Francez al Sportului, o experta in probleme rasiale si de nediscriminare, si luptatoare infocata contra fascismului international.

Ce-i drept, pentru noi, cei neinitiati, imaginea de mai sus poate nu este suficient de explicita, de aceea m-am decis sa o explic mai bine.

laquenelle

Sper ca acum e totul clar! Monstruozitatea acestui act miselesc ar trebuie sa nu mai fie un mister pentru nimeni!

In incheiere va las cu un film dezgustator, realizat de creatorul acestui gest mai mult decat obscen, pentru care chiar nu am nici un comentariu. Cuvintele sunt de prisos! Oare cati evrei au murit datorita acestui clip? Chiar este posibil ca aceste bestii sa umble libere pe strada? Ce o sa se intample oare cu copiii nostrii? Pana unde poate merge oare ura unor oameni?

Advertisements

2 Responses to “Lakenene”


  1. January 13, 2014 at 9:51 AM

    îl bănuiam io… numa’ uită-te la moaca aia de arian 🙂


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: