21
Nov
13

Eu nu ma joc!

Eu ma simt ca un om care nu e tocmai inclinat spre lucrurile noi. Si pot sa va arat ca dovada telefonul Nokia 6 mii si ceva care nu e mai destept ca mine (sau poate e, dar la limita). Nu m-a prins nici treaba cu Facebook, sau Twitter, sau Watzup, sau ce mai folosesc copiii in ziua de azi ca sa nu fie nevoiti sa faca schimb de transpiratie. Si am multe exemple de gen. Cred ca, mai degraba, nu ca nu sunt receptiv la nou, cred ca nu sunt receptiv la orice cacat ambalat in staniol nou.

Astea fiind zise, nu inteleg oamenii care au o problema cu jocurile pe calculator!

E drept, denumirea de “joc” a fost de la inceput o idee foarte proasta. Si cred ca asta face multi oameni sa aiba o aversiune fata de subiect. Si cand zic: “multi oameni”, intrevad de fapt doar cateva categorii:

– Oameni seriosi. Aia care te adorm cu personalitatea. Oamenii maturi adica! Aia care nu-si permit sa calce nici un moment pe langa rolul lor ilustru din societate. Evident in afara de curve, jocuri de noroc, betivanit si batut nevasta, lucruri care nu sunt puerile deloc, fiind acceptate de societate.

– Oamenii necuriosi. Genul aia de oameni care isi cumpara televizor si nu stiu sa seteze canalele. Le-a setat careva, e de ajuns pentru ei. Ei nu sunt interesati de nimic nou. Totul merge bine, de ce ai incerca altceva. Aia care isi intreaba preotul daca e bine sa faca sex oral cu nevasta, ce de, poate pupa copilul dupa, si iese homosexual. Aia pentru care ideea de nou e lucrul care va aduce apocalipsa.

– Oamenii cu o parere foarte proasta depre ei, sau foarte prosti. Oamenii aia carora le e rusine sa incerce ceva nou, de frica sa nu fie depasiti de situatie. Genul: “Nu ma duc eu sa cer belciuge de la magazin, ca nu stiu ce-s alea, si ma fac de cacat daca imi da altceva”. Aia care pleaca nespalati pe maini de la WC-ul public pentru ca nu exista rozete la chiuveta. Aia care au vazut pe cineva jucandu-se pe calculator si li s-a parut foarte complicat, iar asta nu i-a motivat, i-a facut sa se agate de explicatia ca daca e joc, e pueril.

Evident ca aceste categorii se intrepatrund. Si probabil exista si altele.

La cum vad eu, situatia de acum cu jocurile e fix ca situatia din preistorie cand s-a inventat masturbarea. Unii au zis: N-am eu nevoie de asa ceva! Am trait pana acum fara, la ce mi-ar folosi de acum inainte? Si in plus, daca nu-mi iese din prima si rade lumea de mine?

Revenind la jocul prezentat in film:
– Rolul principal: Jack Black (Tenacious D)
– Roluri secundare: Lemmy Kilmeister (Motorhead), Rob Halford (Judas Priest), Ozzy Osbourne (Black Sabath sau ceva), Lita Ford (The Runaways)
– Coloana sonora: 107 melodii de rock (absente notabile AC/DC si Metallica care erau prea scumpi)

Acum eu recunosc, nu sunt rocker. Dar am cunoscut rockeri destui. Pot sa spun, fara sa exagerez, ca fiecare s-ar fi masturbat cu insigna pe care a scuipat Lemmy in 1970 in concert la Dabuleni. Si nu o data! Doua saptamani neintrerupt, fara iesit din casa, fara mers la servici, fara intrat pe Facebook! Si pun pariu ca dintre rokerii astia sunt o gramada care “nu se joaca jocuri”. Pentru ca… e complicat.

Advertisements

9 Responses to “Eu nu ma joc!”


 1. November 22, 2013 at 9:00 AM

  buey, tu zici de rău de roacheri???
  vezi că aflu io unde stai! 🙂

 2. November 24, 2013 at 11:43 AM

  Bengos tare filmul de prezentare dar jocul sincer ma indoiesc ca poate fi. Ce naiba, pot asculta piesele stimabililor de mai sus in timp ce joc sexy Tetris cu sonorul pe mute.

 3. November 26, 2013 at 8:56 AM

  Băi Decs, ce mi-am adus aminte când am tras io o beție cu gulia la ea acasă de am început să urlăm în miez de noapte că l-am fute pe Lemmy. Aia în timp ce ne uitam la video-uri cu Motorhead pe iutub. Așa de mult și de tare țipam ca gagică-su, care dormea în dormitor, o plecat de acasă.
  Noa, aia e tot ce-am reținut io din postarea ta. Că ai zis ceva de Lemmy.

 4. December 4, 2013 at 12:49 AM

  Ce am observat de cand m-am tot jucat si mi se pare ciudat e faptul ca sunt o gramada de gameri romani prin comunitatile astea online. Deci peste tot dai de romani care se joaca una sau alta. Nici sa injuri nu mai poti, ca se trezeste vreunul “aaaaa, esti din Romania si tu” 🙂 Asadar, o gramada de oameni care joaca o gramada de jocuri, dar la noi inca e inradacinata bine mentalitatea asta anti- jocuri pe calculator, la nivel de societate.

  Poate pentru ca tinem la aparentele noastre de oameni seriosi.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: