05
Nov
13

Teroristii pedofili nazisti nu imi citesc blogul!

Daca ai ajuns pana aici nu esti terorist pedofil nazist! Poti fi terorist pedofil sau terorist nazist sau pedofil nazist, dar nu toate la un loc.

Exista un moment in viata oricarui om in care zice: “Mi-as dori ca nazistii sa nu fi existat niciodata!”

Momentul ala este atunci cand citesti a 7-ea stire despre nazisti in 24 de ore, la doar 68 de ani de la disparitia fenomenului.

Cum ziceam: teroristi, pedofili, nazisti! Alegeti oricare dintre aceste cuvinte si puteti fute pe oricine. Dintre ele doar nazistii sunt permanent la moda. Teroristii si pedofilii sunt ce au fost sectantii si turcii in alte epoci. Dar nu frate, nazistii sunt pentru totdeauna!

Nazistii nu dispar niciodata. Nici nu se stie cum functiona lumea inainte sa apara nazistii. Unii oameni de stiinta presupun ca nazistii ar fi aparut odata cu homo sapiens, si s-ar fi dezvoltat in paralel, fara sa se imperecheze, din motive de puritate rasiala. 

Aflu din surse serioase ca s-au descoperit niste tablouri de la nazisti. Evident ca primul lucru pe care il aflii e ca niste evrei vor tablourile inapoi. Pai daca e pe gratis, de ce nu? Daca citesti articolul constati ca nu se stie cate tablouri sunt de la nazisti, cate nu, pe cate le-a pictat baiatul ala cu propriul lui penis, pe cate le-a cumparat de la tigani la second hand. Asta nu conteaza, nazismul e ca SIDA, nu conteaza ca nu ai, ai dat noroc cu unul care avea, nu mai vorbeste nimeni cu tine!

Mai era deunazi alta stire cu un nazist de 95 de ani, care a murit pe la arest. Se pare ca lucrase pe la nu stiu ce puscarie nazista. Probabil ca de fapt a livrat o data pizza acolo, si din lipsa de alti nazisti, l-au scos p-asta la suprafata. Banuiesc ca si astuia i-au vandut tablourile din casa la evrei, ca, cum ziceam, odata ce te-ai atins de nazism, curul tau ne apartine(* la poporul evreu)!

Daca stau bine si ma gandesc, n-am auzit nici o stire cu tablouri de la polonezi, sau francezi, sau ucraineni. Stiintific vorbind, trag concluzia, ca la 1940 numai evreii aveau tablouri. Noi ceilalti mancam placinte de noroi si ne stergeam la cur cu caramizi, asteptand o rasa superioara care sa ne destepte! Si uite ca abia in 2013 au venit americanii sa ne ia caramizile, sa faca scutul anti-racheta, si am primit si noi tehnologia pentru hartie igienica. Din fericire asta ne-a ferit sa testam primele prototipuri de hartie igienica, alea cu cuie si alea cu conuri de brad.

Advertisements

7 Responses to “Teroristii pedofili nazisti nu imi citesc blogul!”


  1. November 7, 2013 at 1:34 PM

    Nici eu n-am citit. Nici blogul tau, dar nici Maindamps.

  2. 6 Alexandru
    November 11, 2013 at 8:35 PM

    Esti un adevarat muist :))))


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Advertisements

%d bloggers like this: