16
Sep
13

Razboiul atomic! 2

Din simplu motiv ca, atunci cand nu faci sex, te gandesti numai la razboi, lucru demonstrat de oamenii de stiinta din Japonia, astazi vom vorbi despre razboiul atomic. Si cand zic: “vom vorbi!” inseamna ca eu vorbesc, iar voi aveti cel mult dreptul sa nu cititi!

Intr-o vreme razboiul atomic era simplu: Libertatea versus Comunism. Americanii, englezii si francezii aveau 20000 de rachete, rusii si chinezii aveau 20000 de rachete. Zbura o racheta dintr-o parte, partea ailalta lansa 20000 de rachete. Toata treaba ne aducea rapid in conferinta cu Dumnezeu si Sfanta Treime, asta pentru cei mai norocosi, iar restul se luptau inca 20 de ani cu mamutii, canibalii si vampirii, pana se plictiseau si se retrageu si ei definitiv din viata.

Dar acum, in versiunea 2, povestea a devenit un pic mai complicata!

Ce se intampla daca Rusia ataca America cu arme nucleare? America ataca Rusia, ati zice, nu? Pai si sa presupunem prin absurd ca asa se va intampla, iar America ramane cu 200 de focoase nucleare, iar Rusia devine si mai neospitaliera, daca este posibil, si iese din joc. In momentul asta, eu daca as fi China, sau India, sau Anglia, sau Franta m-as gandi serios ca e pacat sa nu pun mana pe o piata mondiala de valuta, acum cand America e vulnerabila, si sa nu ii dau eu o mare perversa cu rachetele mele (“perversa” e termenul tehnic de la West Point ), sa-i scot si pe astia definitiv din carti. Adica e chiar pacat, dupa cate cacaturi au facut, sa isi revina si sa fie iara numarul 1, nu?

Apoi mai exista statul fictiv Israel, care are si el arme nucleare, si care e intr-o situatie nu tocmai fericita. Astia impotriva cui pot lansa armele nucleare? Sa zicem ca-i ataca musulmanii, Pakistanul de exemplu, care are si el arme nucleare. Ar lansa armele nucleare impotriva Pakistanului, cu riscul ca America sa-si bage picioarele si sa-i lasa sa se lupte de capul lor cu 200 de milioane de arabi, pe motiv ca sunt niste monstrii care dau cu arme nucleare? Cam riscant. Sau daca ii ataca Rusia, fara arme nucleare, doar cu 1 milion de soldati, si 5000 de avione, si 40000 de tancuri si piese de artilerie. O sa lanseze armele nucleare spre Rusia? Mi-e mi se pare ca singura lor sansa e sa lanseze armele nucleare spre America. Eventual dintr-un submarin. Asta ar cam fi singura lor sansa sa provoace o implicare a Americii care sa le scape curul (in sensul ca vor exista si mutanti evrei care sa se vaite cat au suferit ei din cauza razboiului atomic).

La cum vad eu situatia, in stadiul asta, fiecare stat nuclear o sa lanseze bombele nucleare spre toate celelalte. E oarecum logic, asta e doctrina, ma ataci – te distrug. Ori in ziua de azi e imposibil de stiut cine te ataca. Adica o sa iasa o mega orgie in care aliatii si dusmanii o sa-si toarne bombe atomice in cap. Mi-e greu sa cred ca vreun strateg militar de pe lumea asta ar zice: Imposibil sa ne atace vreodata aliatii nostrii, nu indreptam nici o racheta asupra lor. Or fi citit si ei istoria Romaniei si schema cu “intorsul armelor”, cand situatia devine nasoala. Plus ca poti sa ai niste oameni infiltrati la aliat care sa aiba posibilitatea sa-ti futa 2-3-1000 de rachete.

Extinzind discutia, toata lumea ar trebui sa aiba arme nucleare! Ca sa aiba si ei o placere cand se distruge planeta. Asa e cam de cacat ca nemtii, sau japonezii sa si-o ia pe coaja fluturand amenintator sabiile. Plus ca e pacat, oricum planeta n-o poti distruge de mai mult de 2 ori, asa ca armele nucleare nu folosesc decat pentru a ameninta popoare mai slabe de inger. Parol!

Advertisements

8 Responses to “Razboiul atomic! 2”


 1. September 17, 2013 at 12:55 AM

  “perversa” o ajuns din Rahova la West Point bag de seamă…http://www.youtube.com/watch?v=2mOcxcH86JI

 2. September 17, 2013 at 8:50 AM

  perversa nu era din Rahova, nu-mi înjura cartierul 🙂
  şi nuclearele sunt fâs, voi ştiţi ce baionete bune avem noi?
  iar eu şi o praştie acasă 🙂

 3. 5 dan
  September 17, 2013 at 10:33 AM

  vreau sa ma pizdesc cu zombalai postapocaliptici. si sa ma incoronez regele tuturor ocupantilor de pe Centrul de Aparare Ezoterica a Lumii Fizice a Planetei Eminesciana Impotriva Agresiunilor Civilizationale Extraterestre.

 4. November 21, 2013 at 7:51 PM

  In tot acest timp, vor izbucni razboaie regionale in Orientul Mijlociu, Africa, America Latina,etc… Aceste razboaie vor fi concepute de la bun inceput si vor fi pornite tot de catre “teroristi” manipulati din umbra de catre sistem. In aceasta faza marile puteri nu vor intra in conflict direct insa dupa mai multi ani de razboaie regionale si oadata obtinut controlul total al populatiei, va incepe si marele razboi intre puteri. Recrutate cu forta, masele de populatie vor fi trimise la razboi. Vor fi folosite arme chimice, biologige si chiar nucleare asupra marilor centre pentru a elimina marea parte a populatiei.


M-a strafulgerat o idee

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: